«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιάννης Κουζούκας

10
8226

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Γιάννη Κουζούκα σε ηλικία 84 ετών.

Από τους παλαιότερους ιδιοκτήτες-οδηγούς ταξί Κω.

Η ευγένεια, το χαμόγελο, η απλότητα, η προσήνεια, η καλοσύνη η εξυπηρετικότητα του θα μείνουν αξέχαστα σε όσους τον γνώρισαν ή είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Μας είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό να μας μιλούσε για τη ζωή του και τους παλιούς συναδέλφους του, προ ημερών που τον είδαμε μας είπε ότι ήθελε να συνεννοηθεί μέ έναν ακόμα παλιό συνάδελφό του για να μας έδιναν την συνέντευξη μαζί… Δυστυχώς όμως ο Θεός είχε άλλα σχέδια.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με την κ. Δέσποινα απέκτησαν δύο πολύ αξιόλογα παιδιά, τον Γιώργο και την Ειρήνη και εγγόνια.

Το τελευταίο αντίο θα είναι την Δευτέρα στις 2μμ στον ΙΝ Εγέρσεως Αγίου Λαζάρου στο παλαιό κοιμητήριο Κω (αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο φίλε Γιάννη. Στο άκουσμα της απώλειας σου αισθανόμαστε βαθιά θλίψη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα γλέντια που κάναμε όλη η μεγάλη παρέα. Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην φίλη μας Δέσποινα, στα παιδιά και σε όλη την αγαπητή οικογένεια.

  2. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριου Γιαννη.Ενας εξαιρετικος ανθρωπος και υπόδειγμα επαγγελματία που ειχα τη τιμη να τον ζήσω σαν άνθρωπο και σαν συναδελφο.Θα θυμαμαι παντα ολες αυτες τις απίστευτες ιστορίες που μου διηγούταν με διάφορα περιστατικά που του είχαν συμβεί στο ταξι.Καλο Παράδεισο.

  3. Πραγματικά ξεχώριζε για την ευγένεια του . Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

  4. Τα θερμά μας συλλυπητήρια καλό Παράδεισο ο Θεος να αναπαυσει την ψυχούλα του. Θα τον θυμάμαι παντα με αγάπη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ