Ευχαριστήριο οικογένειας Νικολάου Μίγκλη: Η αντιμετώπιση από ΕΚΑΒ & Νοσοκομείο Κω στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του

4
9685

Το ευχαριστήριο της οικογένειας του αγαπητού συμπολίτη μας, υπαλλήλου της αρχαιολογικής υπηρεσίας Νίκου Μίγκλη μετά το αίσιο πέρας της περιπέτειας της υγείας του από την επίθεση με σφήκες στο χώρο της αρχαίας αγοράς Κω:

«Για τη σημερινή αιφνίδια περιπέτεια της υγείας του δικού μας ανθρώπου, Μίγκλη Νικολάου, θα θέλαμε ως οικογένεια να ευχαριστήσουμε ολόψυχα:

-Πρώτα πρώτα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκρισή του στην επείγουσα κλήση ασθενοφόρου, καθώς και την αντιμετώπιση που έλαβε μέχρι την άφιξή του στο Νοσοκομείο.

-Όπως και όλο το προσωπικό (ιατρικό και παραϊατρικό), των Επειγόντων περιστατικών, του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Παθολογικού (κα Κιουρτσίδου Άλλα) για την άρτια επιστημονική τους αντιμετώπιση η οποία στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του.

Σας είμαστε ευγνώμονες.

Οικογένεια Μίγκλη»

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν φτανουμε στο σημειο να ευχαριστούμε δημόσια για τα αυτονόητα!!!! ευχαριστω πολυ το νοσοκομείο για τις υπηρεσίες του, τον μηχανικό μου που άλλαξε επιτυχώς δίσκο-πλατο, τον υδραυλικό μου για την υπέροχη και γρήγορη αντιμετωπιση της διαρροής, Το χασάπη μου για τα υπέροχα μπριζολάκια, τον εστιάτορα για τα μεγάλα και ζουμερά μπιφτέκια… Παρεστικά στον άνθρωπο και να ειναι πάντα καλά , ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ( ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ) !!!

    • Έχετε απόλυτο δίκιο.Θεωρώ πως τους ζητάνε μέσα από το νοσοκομείο να γράφουν τα ευχαριστήρια. ‘Ο,τι και να γράφουν για φούντο πάει το νοσοκομείο μας δυστυχώς. Υπηρεσίες υγείας τριτοκοσμικές.Περαστικά στον άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ