Σώθηκε ένας νέος συμπολίτης μας από καρδιακό επεισόδιο. Ευχαριστήριο στον Καρδιολόγο κ. Ιωαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

12
16170

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σώθηκε ένας νέος συμπολίτης μας από καρδιακό επεισόδιο χάρη στις άμεσες ενέργειες του Καρδιολόγο στο νοσοκομείο Κω κ. Τζανέτου Ιωαννίδη.

Το περιστατικό σημειώθηκε 30-31 Ιουλίου και εστάλη με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Ρόδου. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή.

Η αδελφή του συμπολίτη μας ο οποίος πλέον ξεπέρασε τον κίνδυνο και η έγκυος σύζυγός του εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον καρδιολόγο κ. Ιωαννίδη και σε όλους όσοι βοήθησαν για την επιτυχή έκβαση του περιστατικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …

    • προσέχετε τους χαρακτηρισμούς.
      έχεις εμβολιαστεί ? πρόσεχε τις παρενέργειες……..

  2. Γιατί ρε παιδιά κάνετε έτσι όλοι προσφέρουν πείτε ένα καλό λόγο έλεος πια η κακία μένει…

  3. Άγιο είχε ο άνθρωπος…..τώρα για ερωτήσεις τύπου..έκανε το εμβόλιο….τι να πω;;; Ακόμα και τώρα οι ψεκασμενοι δεν βάζουν μυαλό….τα πάντα τα αποδίδουν στο εμβόλιο γιατί έτσι τους συμφέρει…έλεος πια….

    • ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ Η ΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΟΠΛσιεσ- καρκινουσ σε οόυσ οσουσ εμβολιαστηκαν. ο χρονοσ θα το διξει διοτι το φωναζουν 30.000 ανοσιολογοι και εσεισ ακομα και τωρα πηγενεται και εμβολιαζεστε με εμβολια χωρισ κανονικη αδεια αλλα που ειναι σε πειραματικο σταδιο και με mRNA.
      ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΤΕ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΘ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ