Έκκληση πυρόπληκτου βοσκού στην Κω για βοήθεια σε ζωοτροφές (ΒΙΝΤΕΟ)

7
18273

Σε απόγνωση έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα συντοπίτης μας βοσκός του οποίου η μεγαλύτερη καμμένη έκταση από την πρόσφατη πυρκαγιά ήταν τα βοσκοτόπια που έβοσκε το κοπάδι του.

Τα ζωντανά πλέον δεν μπορούν να βρουν τροφή και γυρνάνε πίσω στη μάντρα κλαίγοντας.

Μαζί τους κλαίει καθημερινά και ο κ. Πανορμίτης μιας και χρειάζεται περίπου 100ευρώ ζωοτροφές την ημέρα (μείγμα και μπάλες) για να τα ταΐσει…

Απευθύνεται έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς που συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πυρόπληκτους ανά την Ελλάδα να βοηθήσουν και τον αγαπητό συμπολίτη μας που επίσης έχει μεγάλη ανάγκη.

Το τηλ. τους για όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν είναι: 6932384075

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας δούμε και την άλλη πλευρά τώρα… Γτ δεν τον βοηθάει ο σύλλογος κτηνοτρόφων που έχουν; Τέτοια εποχή κ βοσκή στα βουνά λίγο δύσκολο με τέτοια ανομβρία δεν νομίζω να υπήρχε κάτι άλλο εκτός από τα αγκάθια ! Με το 40% καμένα βοσκοτόπια το υπόλοιπο 60%; … Με τα ζώα ελεύθερα στους δρόμους να τρώνε ότι βρουν και αν βρουν όλοι μπορούν να γίνουν κτηνοτρόφοι …. Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει και Μν βάζουμε όλους σε ίδιο τσουβαλι , στην Εύβοια στην περιοχή της πυρκαγιάς όντως υπάρχει πρόβλημα γτ εκεί δεν έμεινε τίποτα όρθιο ούτε αποθήκη ούτε φάρμα !!!

  2. Κάποιοι άνθρωποι μένουν πεινασμένοι να φάνε τα ζώα τους. Ένα από αυτούς είναι και ο κύριος Πανορμιτης έχω περάσει από εκεί που έχει τα ζώα του και τα έχει σαν βασιλικά τα ταιζει τα ποτίζει τα αγαπάει και τα πονάει. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε νομίζω. Ο σύλλογος κτηνοτρόφων συγκινήθηκε μου φαίνεται.

    • Αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια στην εποχή της επιδότησης και μια πέτρα στην άλλη δεν έχουν βάλει για τα ζώα που υποτίθεται πονάνε !!το καλοκαίρι ζεστή και το χειμώνα κρύο και βροχή … Και με την πρώτη δυσκολία έγκληση για βοήθεια !! Ελλάδα 2021 … Αν ήταν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ούτε ένα κέρατο δεν θα του άφηναν στην εκμετάλλευση του αν δεν ήταν ικανός να τα ταισει , και συν ότι θα πληρώνε και πρόστιμο διότι δεν αξιολόγησε τις ενισχύσεις που παίρνει τόσα χρόνια !!!

  3. Ανώνυμος τόσα ξέρεις τόσα λες βλαΧαδερο. Μην τους βαζειςς όλους σε ένα καζάνι γιατί δεν ξέρεις τι λες. Αλλά αν ήξερες πως ζει ο συγκεκριμένος θα έβαζες όνομα και όχι ένα ανώνυμος. Αυτά άντε για πολύ έξυπνοι μαζεύτηκαν εδώ και μέσα στην Ειρωνεία. Κανείς δεν σας χτύπησε την πόρτα για βοήθεια.

    • Βάλε εσύ πρώτα !!και θα βάλω και εγώ πίσω από την οθόνη κ το πληκτρολόγιο ξέρετε να προσβάλετε !! Και όσο για «ανώνυμος» αν και το βάζει η ιστοσελίδα αλλά είναι προτιμότερο από το δικό σ … και Μν πατάτε στις ευαίσθισια τον ανθρώπων που κινητοποθηκαν για την Εύβοια για να μαζέψετε λεφτά !! Δες και περνεις ποσοστά κάνεις !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ