Δημήτρης Καλλούδης: Κώτικες παραγωγές…

8
728
Κωτικες Παραγωγές.______
Αργά το απόγευμα στην μαγευτική Κω. Είναι η ώρα του τσίπουρου και της απόλαυσης. Σε ένα γραφικό, μέσα στο κύμα ταβερνάκι, στο ερώτημα τι τσίπουρο προτιμούμε κι αφού μας είπε διάφορα, όλοι μαζί αποφασίσαμε το εγχώριο προϊόν της Κω. Απογοητευτηκαμε διότι δεν ήταν το αναμενόμενο και στη γεύση και, στη τιμή. Στον έλεγχο που κάναμε την επομένη στα σούπερ μάρκετς, βρήκαμε ότι το εγχώριο προϊόν, ήταν πολύ ακριβότερο των άλλων ετικετών. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει γιατί, αφού, ούτε καν διπλής απόσταξης είναι. Αν θέλουν την προώθηση του προϊόντος τους και να διεκδικήσουν μια θέση στην αγορά, να το ξανασκεφτούν.
Πάντα ο έλεγχος κάνει καλό.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς πήγατε για καλοκαιρί στο νησί και θέλετε από την μια ο δήμος να σας κάνει όλες τις δουλειές και από την άλλη να την βγάζετε τζάμπα και στα εστιατόρια. Λυπούμαστε κύριε αλλά ο τζάμπας πέθανε και επιτέλους αναρτήσεις να κάνετε για θέματα γενικούη ενδιαφ΄ςεροντος και όχι για την τζέπη σας και την πάρτη σας. Μετά τιμής ένας Κώος της διασποράς

    • Κατ αρχήν δεν το κάνει για την πάρτη του. Η τιμή και η ποιότητα μακροπρόθεσμα θα παίξουν ρόλο στην κατανάλωση, άρα νέα παραγωγή και παραμονή στα τόπ της ζήτησης τού εγχώριου προιόντος.
      Όχι μόνο για τον ντόπιο καταναλωτή, για όλο τον κόσμο.
      Μην κρίνετε επιφανειακά και με κοντόφθαλμη ματιά. Επισημαίνονται πράγματα, που μάλλον προλαβαίνουν μεγαλύτερη ζημιά.
      Ευχαριστώ.

  2. Αγαπητέ δεν μετρώνται όλα με την τιμή! Η προσπάθεια η αγωνία ο κόπος για να παραχθεί ένα οποιοδήποτε προιόν ντόπιο δεν συγκρίνεται…Όπως επίσης και η τιμολογιακή πολιτική των εστιατορίων και των σούπερ μάρκετ που θα χρεώσουν ένα τοπικό προιόν ακριβότερα ακριβώς επειδή είναι τοπικό. Τώρα ο παράγοντας γεύση είναι εντελώς υποκειμενικός…Ας υπάρχουν επιτέλους και τοπικά προιόντα στο νησί πραγματικά τοπικά που να έχουν παραχθεί εδώ και ας είναι ακριβότερα…Αξίζει! Καλή σας μέρα.!

  3. Από ότι φαίνεται έχετε μεσανυχτα από επιχειρήσεις και εμπόριο γιατί αν είχατε θα γνωρίζατε ότι σε ένα νησί τα κόστη ανεβαίνουν …όσο για την προσπάθεια που έκανε ο ντόπιος παραγωγός είναι αξιέπαινη γιατί ακριβώς είναι ριψοκίνδυνη …από την άλλη ποτέ εσείς γίνατε γευσιγνωστες και κριτές …αφήστε την συνηθη
    μιζέρια σας και πείτε ένα μπράβοο στο Γιώργο για τον κόπο του και το φανταστικό προϊόν που βγαζει!

  4. Από τα λεγόμενα σας φαίνεται ότι δεν είστε γνωστής των πραγμάτων οπότε σταματήστε να διαφημίζετε το νησί μας και τα προϊόντα του.
    Και να πω συγχαρητήρια για το εξαιρετικό προϊόν που έχει δημιουργήσει αυτό το παιδί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ