Συγκινεί ο πατέρας με αυτό που κατασκεύασε στον τάφο του γιου του (pics+vid)

0
3864

sygkinei_o_pateras_aegeanews-2

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣτις 23 Σεπτεμβρίου του 1988 ο Matthew γεννήθηκε με σοβαρές αναπηρίες λόγω της έλλειψης οξυγόνου, ήταν τυφλός και παράλυτος από το λαιμό και κάτω.

Όταν ήρθε η ώρα να “φύγει” ο Matthew, ο πατέρας του ο Ernest αποφάσισε ότι η ταφόπετρα του θα πρέπει να έχει κάτι όμορφο και μοναδικό. Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου του 1999, ο Matthew πέθανε στον ύπνο του σε ηλικία 11 ετών.
Ένα χρόνο μετά ο πατέρας του Ernest αποφάσισε να χτίσει μια ταφόπλακα στη μνήμη του γιου του στο Salt Lake City Cemetery.
Η βάση της ταφόπλακας έχει μια απλή και παραδοσιακή επιγραφή. Ο Matthew απεικονίζεται ως “ελεύθερος από τα επίγεια βάρη του.”Η ταφόπλακα έγινε τόπος ελπίδας, σε αντίθεση με έναν τόπο θλίψης.Το άγαλμα του Matthew, τον οποίο είχαν επισκεφτεί εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο, προκαλεί μια αίσθηση της ευτυχίας.

Εμπνευσμένοι από τον γιο τους, ο Ernest και η Anneke δημιούργησαν μια φιλανθρωπική οργάνωση, την Ability Found, το 2000. Η Ability Found βοηθά στην παροχή βοηθητικού εξοπλισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η φιλανθρωπική οργάνωση βοηθά άτομα με παθήσεις όπως η εγκεφαλική παράλυση, η δισχιδής ράχη, το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο καρκίνος, και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/728492/sygkinei-o-pateras-me-ayto-poy-kataskeyase-sto-tafo-toy-gioy-toy-vid#ixzz4KTf9YrZ2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ