«Για την μητέρα και το παιδί» Δράση Ροταριανού Ομίλου Κω (ΦΩΤΟ)

0
3353

¨Για την μητέρα και το παιδί¨

 

Με αφετηρία την ημέρα της γιορτής της μητέρας, ο Ρ.Ο Κω ξεκίνησε μια πρωτοβουλία που απευθύνεται στις μητέρες που θα γεννήσουν στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου μας. Μέλη του Ομίλου μας επισκέπτονται (με μέτρα υγιεινής) τις νέες μητέρες, τις συγχαίρουν για το παιδί που έφεραν στον κόσμο και  παραδίδουν συμβολικά σε  καθεμία  τους δύο τσάντες με απαραίτητα βρεφικά είδη.

 Μέσα από την συγκεκριμένη πράξη ο Ρ.Ο Κω τιμώντας την μητέρα, θέλει να υπενθυμίσει προς τους συμπολίτες μας την ανάγκη: α) Για  συμβολική βοήθεια στην μείωση του δημογραφικού προβλήματος σε τοπικό επίπεδο, με την δημιουργία αίσθησης στα νέα ζευγάρια ότι κάποιοι ακόμα ενδιαφέρονται γιαυτά. β) Για  ενδυνάμωση της αίσθησης ασφάλειας τού να γεννά μία μητέρα στον τόπο της, χωρίς να χρειάζεται να μεταναστεύει  στα  μαιευτήρια της Αθήνας.  γ) Την  συνεχιζόμενη ψυχολογική στήριξη του προσωπικού του Νοσοκομείου μας. μας.

Για την υλοποίηση  αυτής της ενέργειας  ο Όμιλός μας συγκέντρωσε 150 σετ από βρεφικά είδη, τα  οποία θα διαθέτει σε κάθε τοκετό. Τα ανωτέρω είδη θα ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούν χωρίς την βοήθεια των παρακάτω χορηγών τους οποίους και δημόσια ευχαριστούμε: α) Τον Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ  ρ. Γεώργιο Μαύρο για την ενθάρρυνση της ιδέας μας και την οικονομική της στήριξη  β) Τους αδελφούς Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου, ιδιοκτήτες της εταιρείας FREZYDERM  γ) Τον κο Νικόλαο Παπάζογλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας PHARMEX (HELENVITA  και  DR BROWN’S). δ) Τον συμπατριώτη μας κο Βασίλειο Χατζηχριστοφή  ε) Την μεταφορική ΠΗ για την δωρεάν μεταφορά των υλικών στο νησί μας και στ) Την προϊσταμένη μαία κα Ευδοκία Σαρούκου για την συμπαράστασή της.

 

 

Ο Πρόεδρος Ρ.Ο Κω                         Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  Αλέξανδρος Παπούλης                             Αμαλία Ανδρουλάκη

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ