«Έφυγε» ξαφνικά ο αγαπητός συμπολίτης μας Παναγιώτης Κάννος

12
53516

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου, απόψε αργά το απόγευμα, του αγαπητού συμπολίτη μας Παναγιώτη Κάννου σε ηλικία 62 ετών.

Απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (Πλοίαρχος εα), από την Ξάνθη (είχε υπηρετήσει στην Κω και την περίοδο των Ιμίων), που αγάπησε το νησί μας ως δεύτερη πατρίδα του, επιλέγοντας να μείνει εδώ (στο Ζηπάρι) για πολλά χρόνια με την οικογένειά του.

Πάντα κοινωνικός, καλόκαρδος και χιουμορίστας, με πολλούς γνωστούς και φίλους, αγαπούσε και ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για το νησί και τους ανθρώπους του καθώς και για το Πολεμικό ναυτικό και τις ένοπλες δυνάμεις.

Εξαιρετικός σύζυγος και οικογενειάρχης πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών.

Όλοι, όσοι τον γνώρισαν έχουν να πουν τα καλύτερα.

Όπως ενημερωθήκαμε είχε κάνει πριν από δυόμιση μήνες περίπου το εμβόλιο της Astrazeneca.

Για τα αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί νεκροτομή.

Καλό ταξίδι αγαπητέ Παναγιώτη, λύπησε πολύ κόσμο η αιφνίδια «αναχώρησή» σου…

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο γείτονα . Πάντα με το χαμόγελο ήσουν όταν με έβλεπε πάντα με το καλό λόγο όταν περνούσες με τα σκυλάκια πάντα σήκωνες το κεφαλή να δεις αν είμαι στο μπαλκόνι να με χαιρετίσει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια

  2. ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΩΡΗ ΑΠΏΛΕΙΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

  3. Καλό παράδεισο φίλε Παναγιώτη, γνωριστήκαμε στο λιμάνι όπου δουλέυαμε και κάναμε πολύ παρέα. Άνθρωπος με υπέροχη ψυχή γεμάτη καλοσύνη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ