Αναγόρευση του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου του Μιχαήλ σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

21
2244

 

Σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Συνέλευσης του

Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα

Τετάρτη 14/04/2021 και ώρα 11:00 η καθομολόγηση-αναγόρευση του συμπατριώτη μας  Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου του Μιχαήλ σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είχε προηγηθεί η πραγματοποίηση της Υποστήριξης και Κρίσης της

Διδακτορικής Διατριβής του, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00,

με θέμα:

«Η επικοινωνία στη διοίκηση της εκπαίδευσης: Συγκριτική διερεύνηση απόψεων διευθυντών και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου».

κατά την οποία κρίθηκε από επταμελή εξεταστική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πάντειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου ομόφωνα με Άριστα Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια Αλκιβιάδη. Εκτός από ήθος μας διδάσκεις (σαν άριστος δάσκαλος που είσαι), τους υψηλούς στόχους, την συνεχή κατάρτιση, τις νέες προκλήσεις. Σε ευχαριστούμε πολύ! Αξιος!

  2. Αλκιβιάδη θερμά συγχαρητήρια! Εύχομαι σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο πάντα επιτυχίες με υγεία.

  3. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΆΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΛΈΠΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

  4. Συγχαρητήρια φίλε Αλκιβιάδη. Οι άξιοι οι άνθρωποι πάντοτε προοδευουν , ανεβαίνουν και αμοίβονται.

  5. ΧΑΡΟΎΛΑ ΚΏΣΤΟΓΛΟΥ

    Συγχαρητήρια κ. Αλκιβιάδη. Ένας άνθρωπος με αξίες παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει.

  6. Αλκιβιάδη συμμαθητά μου Ευγε σου Ο επιμένων νικά Καλα διδακτορικα βήματα Να σε χαιρονται η οικογένεια σου και οι μαθητές σου Χαρηκα το αξίζεις

  7. Ο ποιο καταρτισμένος ΔΑΣΚΑΛΟΣ του Νησιού μας. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Και ανώτερα εύχομαι. θα έρθουν σίγουρα.ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Διαβάζοντας τη συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Κω πολύ θα χαιρόμουν αν διάβαζα μια ανάλογη, που ουσιαστικά θα ακύρωνε – έστω και μετά από πολλά χρόνια- την όποια απρέπεια και αδικία από τους αναίτιους λεκτικούς συναδελφικούς χαρακτηρισμούς εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Για να μπορούν εξάλλου και οι συνδημότες μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές να στηρίξουν στις συνειδήσεις τους το ….»ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ