Ευάγγελος Πιπέρης: Δύσκολα Χριστούγεννα -Η Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της εν μέσω πανδημίας εφαρμόζοντας τις αποφάσεις

9
7508

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δύσκολα Χριστούγεννα- Η Αστυνομία επιτελεί το καθήκον της εν μέσω πανδημίας εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, δηλώνει μεταξύ άλλων ο Αστυνομικός Διευθυντής βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου Ευάγγελος Πιπέρης ενημερώνοντας μας για τους ελέγχους σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας για την πανδημία αλλά και τους λοιπούς ελέγχους.

Εκφράζει την ικανοποίησή του για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της υπηρεσίας και αναφέρεται επίσης στο «νέο αίμα» με τους νέους συνοριοφύλακες ευχόμενος να βρουν το δρόμο τους.

Παράλληλα μας δίνει τις ευχές του ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο γιατί αντιμετωπίζεται με σεβασμό τους πολίτες. Η κατανόηση και η αποδοχή είναι καλύτερη από τα πρόστιμα. Μπράβο και πάλι

  2. Καλημερα σας κ Δ/ντα,συγχαρητηρια και ναστε υγιης και δυνατος για το εργο σας.Η παρουσια της Αστυνομιας πρεπει να υπαρχει παντα σε λογικα πλαισια διοτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν χρειαζονται υπερβολες.Νομιζω πως καποιες συστασεις ειναι καλυτερες (για μια φορα)απο τα προστιμα διοτι ο κοσμος το περνει διαφορετικα.Ναστε καλλα.Καλλα Χριστουγεννα σε ολλους σας.

  3. Άξιος και ικανός αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας με ηγετικές ικανότητες και πάντα με κατανόηση για τούς πολίτες
    Η γέννηση του Θεανθρώπου να σάς δίνει κουράγιο και φώτιση Καλή Χρονιά.

  4. Με διαφορά ο καλύτερος Διευθηντης που πέρασε από το Νησί της Κω .επιτελους σταμάτησαν να τρέχουν σαν τρελοί όλοι και εγω μαζί γιατί πάντα και παντού έχει μπλόκα !!!

  5. Κυριε διευθυντα να δειτε το θεμα με το σεβασμο του αστυνομικου οργανου προς τους πολιτες. Δεν γινεται να οδηγουν χωρις κρανος χωρις ζωνη και πολλες φορες οδηγούν εχωντας καταναλώσει μεγαλες ποσοτητες αλκοόλ και προκαλωντας ευτυχως μικρατυχηματα.
    Αλλα φορώντας την στολη να κυκλοφορουν ως σεριφηδες στο νησι! Αυτο ισχύει για ολους αντρες και γυναικες. Καλες γιορτες καλα Χριστούγεννα και παντα με υγεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ