ΘΛΙΨΗ: Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη, «έφυγε» η αγαπητή συμπολίτισσά μας Μαρίτσα Καμπούρογλου

4
23271

Δεκαπέντε ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη, έφυγε από τη ζωή, ακολουθώντας τον και η αγαπητή συζυγός του, Μαρίτσα Καμπούρογλου το γένος Κανάρη, σε ηλικία 68ετών.

Άνθρωπος απλός, πρόσχαρη, καλοσυνάτη, εργατική και φιλότιμη. Εργάστηκε μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της στο χώρο της εστίασης (εστιατόριο Μουσείο) . Μητέρα τριών εξίσου αγαπητών παιδιών και γιαγιά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω, η σορός θα βρίσκεται εντός ναού από τις 12. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Κω.

Αντί στεφάνου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά της.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαριτσα μου….. Αγαπημένη μου Μαριτσα….. Δεν έχω λόγια….. Πόνο και θλίψη νιώθω για τον χαμό σου…. Καλό ταξίδι Μαριτσα μου…. Θα είσαι πάντα μαζί με τον Γιάννη σου….. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά σου… Πάντα θα σε θυμάμαι……

  2. Η γειτονιά μας είναι πιο φτωχή αγαπητή μου Μαρίτσα. Μια μεγάλη αγάπη σας ένωσε με το Γιάννη σου και δεν αντεξες χωρια του. πηγες κοντά του εκεί στους κήπους τους αγγελικούς του παραδείσου .θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και στα εγγόνια σας.

  3. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΗΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ