ΘΛΙΨΗ «Έφυγε» ένας από τους τελευταίους παλαιούς πολεμιστές της Κω, ο Ευθύμιος Τρακόσσας (Λοχίας)

6
11028

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός εκ των τελευταίων παλαιών πολεμιστών της Κω του Ευθύμιου Τρακόσσα (Λοχία), σε ηλικία 97 ετών.

Ήταν από τους τελευταίους εν ζωή παλαιός πολεμιστής και ενεργό μέλος του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών Κω όπου χρημάτισε μέλος του ΔΣ για πολλά χρόνια.

Έφυγε 21 χρόνων από την Κω με νεανικό ενθουσιασμό και πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν, επιστρέφοντας στο νησί του έπειτα από πολλές περιπέτειες τέσσερα χρόνια μετά.

Ανιδιοτελής, σεμνός, ταπεινός, διακριτικός και θυμόσοφος. Εξαιρετικός οικογενειάρχης και άνθρωπος (διατηρούσε για πολλά χρόνια κατάστημα παπουτσιών στην πόλη της Κω), πατέρας τεσσάρων επίσης πολύ αγαπητών παιδιών, με εγγόνια και δισέγγονα.

Το τελευταίο αντίο ήταν σήμερα Δευτέρα 2/11 στη 1μμ στον ΙΝ Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

Φωτό από την παρέλαση της 7ης Μαρτίου 2019

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

  2. Καλό παράδεισο και καλή ανάπαυση να έχει η ψυχούλα του.Πολυ καλος άνθρωπος, κάθε φορά που πηγαίναμε στο μαγαζί του μας άνοιγε την αγκαλιά του.Τετοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν σήμερα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια του.

  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ Κ. ΕΥΘΥΜΙΕ! ΑΙ ΔΕ ΨΥΧΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΖΩΣΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ