ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Δημήτρης Χατζηνικολάου του Αλκιβιάδη

6
8237

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη Χατζηνικολάου του Αλκιβιάδη σε ηλικία 92 ετών.

Μια εμβληματική μορφή του Ασφενδιού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαγούδι. Γιος του αείμνηστου Κοινοτάρχη Ασφενδιού Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Άνθρωπος φιλότιμος, εργατικός, δυναμικός, εργάστηκε σκληρά στα δύσκολα χρόνια της αγροτικής παραγωγής του νησιού μας.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας και παππούς πολύ αξιόλογων παιδιών και εγγονιών.

Το τελευταίο αντίο θα είναι αύριο Δευτέρα στις 2μμ στον ΙΝ της Παναγίας στο Λαγούδι (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού μία ώρα νωρίτερα).

Αντί στεφάνου, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια τα χρήματα θα διατεθούν για τα γεύματα αγάπης της ιεράς Μητροπόλεως.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
    Τα θερμά μου Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του αγαπητού μας Δημήτρη!
    Όποτε συναντιόμασταν λέγαμε ιστορίες για τα παλιά, αλλά και για τα τωρινά με ένα πνεύμα προσωπικής αγάπης κι εκτίμησης, που πήγαζε επίσης από τη σχέση των οικογενειών μας.
    Να είναι αιωνία του η μνήμη!

  2. ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΚΛΙΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ.

  3. Καλό παράδεισο και καλή ανάπαυση να έχει η ψυχούλα σου Δημήτρη. Ανθρωπος με τεράστιο ήθος και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του Νησιού μας.Ας είναι Άγιο το χώμα που θα σε σκεπασει. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

  4. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΣΚΗΝΑΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ! ΑΙ ΔΕ ΨΥΧΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΖΩΣΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ