Ροταριανός Όμιλος Κω: Εισδοχή νέου μέλους & Ομιλία από τον Cyber Expert Security Δημήτρη Χατζηδημήτρη

2
1480

Μια  ζεστή βραδιά του Αυγούστου επέλεξε ο Ροταριανός Όμιλος Κω για να πραγματοποιήσει συνεστίαση, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Aqua Blue , τηρώντας τους κανονισμούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Τα μέλη του Ομίλου και οι καλεσμένοι τους, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι από τον νεοσύστατο Όμιλο Ροταράκτ Κω, απόλαυσαν στην αρχή της εκδήλωσης το νόστιμο δείπνο και το εξαιρετικό σέρβις του προσωπικού τού εστιατορίου.

Ακολούθως και επειδή ο μήνας Αύγουστος για το Διεθνές Ρόταρυ χαρακτηρίζεται σαν μήνας αύξησης των μελών,  η βραδιά συνεχίστηκε με το καλωσόρισμα και την εισδοχή του νέου μέλους του Ομίλου, της Κοινωνιολόγου κ. Έλενας  Σεργεντάνη.

Όπως φάνηκε από το πλούσιο βιογραφικό της η κ. Σεργεντάνη έχει πλούσια εκπαίδευση και εμπειρία στην αντιμετώπιση εξαρτήσεων ανηλίκων και ενηλίκων και αναμένεται με το μίγμα γνώσεων και φιλικού χαρακτήρα που διαθέτει, να αποτελέσει ένα επιπλέον ενεργό μέλος στον Ροταριανό Όμιλο Κω. Το συμβολικό pin του Ρόταρυ έβαλε τιμητικά στην κ. Σεργεντάνη, ο ανάδοχός της ροταριανός. Δημήτρης Σταφυλάς.

Στην συνέχεια της συνεστίασης ο Πρόεδρος του Ομίλου Αλέξανδρος  Παπούλης  παρουσίασε τον κύριο ομιλητή της βραδιάς τον  Cyber Expert Security κ. Δημήτρη Χατζηδημήτρη, υπεύθυνο ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην εταιρεία ING.

Στην άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία του ο κ. Χατζηδημήτρης ανέλυσε τους κινδύνους που καραδοκούν στο διαδίκτυο και προσβάλουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές και υποκλοπές προσωπικών δεδομένων. Τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι ο αγώνας για την ασφάλεια των η/υ είναι συνεχής και καθημερινός και συνέχισε  εξηγώντας με απλά  και πλήρως κατανοητά  λόγια τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να προστατευτεί από τους συγκεκριμένους κινδύνους. Ακολούθως απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που του έγιναν, δείχνοντας την αγωνία που διακατέχει πλέον τον κάθε χρήστη ηλεκτρονικών συστημάτων και ιδιαίτερα τον επαγγελματία.

 

 

 

Πρόεδρος                                              Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Αλέξανδρος Παππούλης                                     Αμαλία Ανδρουλάκη

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ