ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Καλωσόρισμα & ενημέρωση των νέων συνοριοφυλάκων Κω για τα καθήκοντά τους

18
1701

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/09/2020 συγκέντρωση των συνοριοφυλάκων που τοποθετήθηκαν στο νησί της Κω, από τον Δ/ντή της Β΄ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σου κ. Ευάγγελο ΠΙΠΕΡΗ και από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ.ΚΥΔΩΝΑΚΗ Αντ.

Στην συνάντηση αυτή έγινε καλωσόρισμα και ενημέρωση για τα νέα τους καθήκοντα και για υπηρεσιακά θέματα .

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. … ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΏΣΕΙ 150 ΕΥΡΩ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ …

  2. Διαβάζουν τα δικά μας και πληρώνουμε φροντιστήρια να τα αποκαταστήσουμε η να μπούνε κανονικά με εξετάσεις στις σχολές της αστυνομίας και άλλοι από πόρτες και παράθυρα !!

  3. Κάποτε παίρνανε με πανελλήνιες αστυνομικούς είδαμε ένα φως ότι θα ανέβει το επίπεδο της αστυνομίας με μορφωμένα παιδιά και τώρα γυρνάμε 50 χρόνια πίσω !

  4. Όταν φλερτάρεις με την ανεργία είναι κ αυτή μια λύση κρίμα μόνο στα παιδιά που μπήκανε με πανελλαδικές και τα τρώει η Αθήνα !!

  5. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό αγγίζουμε επίπεδα Αμερικής στην Κω τρομερή αστυνόμευση !

  6. Η αίσθηση ότι κάθομαι σπουδάζω , πληρώνω την σχολή , έχω ακόμα 1 χρόνο μπροστά μου σχολή και στρατό και άλλοι μπαίνουν σε τέτοια σώματα με 1 μήνα εκπαίδευσης και με χαμηλό απολυτήριο λυκείου και στρατού με ξεπερνάει….πως να σου ****** την ημέρα!!!

    • Ποια συμμετοχή ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις σου μιλάμε για παιδιά που μπήκανε στην αστυνομία μετά από διάβασμα έξοδα φροντιστήρια σχολές κανονικές όχι της μιας βδομάδας και τα τρώει η Αθήνα !!Εκεί δηλαδή που είναι η ουσιαστική αστυνομία και δεν μπορούν να φύγουν και τους άλλους τους βαλανε φυτευτους στον τόπο τους και εσύ μας λες για συμμετοχή !!Συμμετοχή μπορούσανε να δηλώσουν ΜΟΝΟ οι ντόπιοι γι’αυτό και μπήκανε με απολυτήρια 7 και 8 !Και εμείς περιμένουμε να φτιάξει αυτή η αστυνομία !!

    • Γιατί δεν κάνανε από όλη την Ελλάδα και ήταν μόνο από Κω.Αλλα διοριστηκες μάλλον και καλά έκανες!!!

  7. Βρέ τους θυμάστε τους δασοφύλακες ;;;; τους δραγάτες που κάνανε και την δουλειά του ρφ;;; εε περί αυτού πρόκειται;;;

  8. Όλοι εσείς η μάγκες παραπάνω ήθελα να ξέρω τις σας φτενε τα παιδιά.Αλο δίνω πανελλήνιες κ περνάω σε μια Σχολή με ανάλογο βαθμολογική εξέλιξη κ άλλο αυτό που πήγαν αυτά τα παιδιά κ αν δεν κάνω λάθος η κως ζητούσε 100 κ κάνανε τα χαρτιά ούτε 60 τα δικά σας παιδιά γιατί δεν τα κάνανε.Σε αυτό το νησί πολύ κακιά

    • Δεν πρόκειται για θέμα νησιού φίλε μου τα παιδιά δεν μπαίνουν στον δήμο ούτε σε καμία επιχείρηση μπαίνουν στην Ελληνική αστυνομία .οπου άλλοι δώσανε αγώνα για να μπούνε με διάβασμα έξοδα κτλ .πόσα παιδιά είναι στην Αθήνα και δεν μπορούνε να φύγουν και αυτά να πάνε κάπου να ηρεμήσουν και καλύπτονται οι θέσεις της επαρχιας !τέλος πάντων καλά.να είναι τα παιδιά όπως μπήκανε

    • Γιατί δεν κάνανε από όλη την Ελλάδα και ήταν μόνο από Κω.Αλλα διοριστηκες μάλλον και καλά έκανες!!!

  9. 800 χρονια πίσω η αστυνομία! Διαλύθηκαν οι πανελλαδικές!!! Κοιμήθηκε και ξύπνησε στο σπίτι του δημόσιος υπάλληλος!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ