ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Για 3η συνεχή χρονιά ο αγαπημένος Πασχάλης στην πίστα του C Food ‘N’ Mood στην Κω

4
2500

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αειθαλής και διαχρονικά δημοφιλής Πασχάλης (ο αγαπημένος καλλιτέχνης pop idol της δεκαετίας του ’70, ο οποίος έγραψε μεγάλη ιστορία με τους Olympians αλλα και κάνοντας σόλο καριέρα) βρέθηκε για μια μοναδική βραδιά στην πίστα του C Food ‘N’ Mood στην Κω, όπου έχει αποκτήσει πλέον πολλούς και καλούς φίλους.

Με την τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών  μέτρων και μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό όριο παρουσίασε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες καθώς κι ένα νέο τραγούδι «Εσύ κι εγω» που θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο σε σύνθεση της κόρης του Ζηνοβίας Αρβανιτίδου και στίχους του ιδίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας μίλησε μεταξύ άλλων για τις εντυπώσεις του από το νησί αλλά και για τα σχέδια του για τον χειμώνα που έρχεται…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……….
    Η μασκα ως γνωστόν , φοριεται ως βραχιόλι, σκουλαρίκι, ως τεχνητή γενειάδα, σε τραύματα πίσω από την φτέρνα, εναλλακτικά και ως …..για τις δύσκολες ώρες..! Ποτέ, μα ποτέ στο πρόσωπο, προκαλεί τερηδόνα!! 😂😂😂

  2. Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του καταστηματος και σε όλους τους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση του event. Τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και’ ολη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος από ολόκληρο το προσωπικό με αποτέλεσμα όλοι οι παρευρισκόμενοι να αισθάνονται ασφαλείς και να περάσουν μια πολυ όμορφη βραδιά . Συγχαρητήρια και πάλι .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ