Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κω

10
1775

Κατασχέθηκαν -29- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας, 1.385€

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Κω, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 25χρονος ημεδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες πρώτες πρωινές ώρες έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στον 18χρονο βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1- γραμμαρίου.

Κατά την περαιτέρω αξιολόγηση στοιχείων της υπόθεσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, προέκυψε εμπλοκή του 25χρονου και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν:

•    Κάνναβη ακατέργαστη συνολικού βάρους -27,8- γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τέσσερις συσκευασίες
•    Ζυγαριά ακριβείας
•    -2- κινητά τηλέφωνα
•    Πλαστικές συσκευασίες κενές περιεχομένου

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Αστυνομία θα παρακαλέσω όμως να γίνεται περισσότερο έλεγχος στα μαγαζιά εστίασης αν τηρούν τα πρωτόκολλα υγείας

    • Δεν γινοσουνα μπατσος …. κοιτα να κανεις την δουλεια σου να εισαι σε επιφυλακη γιατι εχεις αντικειμενο τωρα και ασε τους μπατσους να κανουν την δουλεια τους

  2. Εσύ κοίτα να τηρείς τα πρωτόκολλα υγείας και μετά μιλά
    Να κόβουμε καμία απόδειξη

  3. Στρατιωτικέ αν είσαι δεν πας πίσω στα κατσάβραχα από όπου κατέβηκες ; Γιατί κάπου άκουσα ότι δεν πατε τους κωους.

    • Σε λίγα χρόνια θα αλλά όσο ακουμπάω τα λεφτά μου στο νησί χωρίς να κόβεται μια απόδειξη και να παίρνετε τα μέτρα υγιεινής θα σας κράζω
      ΥΓ: Έρχεται ο χειμώνας

  4. Στρατιωτικέ όσο σε πληρώνουμε να σέβεσαι τον τόπο που μένεις.Και αν δεν σου αρέσει η Κως ζητά μετάθεση.

  5. Στρατιωτικέ τι νοιάζεσαι εσυ για το χειμώνα;Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει θα έχεις να τρως.Μην στεναχωριέσαι.Εχετε και την λέσχη.

  6. Στρατιωτικέ τι μας απειλείς ότι έρχεται χειμώνας και δεν θα αφήνεις τα λεφτά σου στην Κω;Έχω μέσο θέλεις να σε στείλω από εκεί που είσαι μια ώρα γρηγορότερα;Να ησυχάσουμε από κάποιους κομπλεξικους πια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ