Στο Τζάνειο απόψε με C 130 ο φίλος Αλέξης | Με τις ευχές όλων να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο | Το ευχαριστήριό του μέσω fb

2
3795

με C 130 διακομίσθηκε απόψε στο Τζάνειο ο φίλος Αλέξηςς, πολυτραυματίας, από το τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στη διασταύρωση Βερροιοπούλου και Μανδηλαρά.

Ο Αλέξης φέρει πολλαπλά κατάγματα στο χέρι και στο πόδι.

Με τις ευχές όλων μας να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας ακμαίος και δυνατός όπως ήταν πάντα!!!

 

Το ευχαριστήριό του μέσω fb:

Σας ευχαριστώ όλους
Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι δεμένα τα χέρια μου
Όλα θα φτιάξουν
Ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη και την αγάπη σας

*Επίσης ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε και η μητέρα του Βούλα σε όλους τους συμπολίτες μας μικρούς και μεγάλους για το αίμα που δώσανε και όλους όσοι με κάθε τρόπο εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχομαι κατα αρχας στο παιδι περαστικα ….. Το θεμα δεν ειναι του Αλεξανδρου και του καθε Αλεξανδρου , αλλα της Αστυνομιας , ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ εσεις που γυρνατε απο καφε σε καφε ,και το παιζετε μορφονιοι στα γυμναστηρια ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ , με καλη και συνεχη αστυνομευση και βαρια προστιμα. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. Αν την κανατε σιγουρα θα ειχαμε λιγοτερα ατυχηματα , και λιγοτερες χαροκαμενες μανες . Κλεινοντας θα σας προτεινα να μην κανετε τα στραβα ματια στα φτιαγμενα μηχανακια που αλλα λενε οι αδειες και αλλα κυβικα εχουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ