Με αφορμή το σημερινό ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο Κω

18
12556

Με αφορμή το σημερινό ύποπτο κρούσμα με συμπολίτη μας στο Νοσοκομείο Κω το οποίο μας ανέφεραν πολίτες που εξυπηρετούνταν εκείνη την ώρα και τους ζήτησαν να βγουν έξω για λίγα λεπτά.

Η ενημέρωση είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί αρκετοί συμπολίτες μας με ύποπτα συμπτώματα (εμπύρετες καταστάσεις, βήχα, πονόλαιμο κλπ) αλλά δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, όταν τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείξουν ότι κάποιο κρούσμα είναι θετικό στον ιό θα ανακοινωθεί τόσο κεντρικά από το Υπουργείο που δίνει καθημερινά τη λίστα απ’ όλη την Ελλάδα όσο και τοπικά από το Νοσοκομείο Κω.

https://coronavirus.pineza.eu/?fbclid=IwAR0REEGhyFoSc5bATEEUFCectjUyxMpEEAlNJ2ARfW0uIJ8Ru3yAG1ETVMQ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή πολλά κυκλοφορούν και τα μισά είναι σωστά και τα άλλα μισά είναι άστα να πάνε, καλύτερα να μην λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να αφήσουμε όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα να κάνουν την δουλειά τους.

  2. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΝΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ;
    ΚΕΡΔΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    • Ψάξτε στην εκκλησία και στη θεία κοινωνία νεοφιλελέδες! Αυτό είναι το εμβόλιο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! ΚΕΡΔΑΜΕ!!!

    • Ρε φιλαρακο γιατι τους περιπαιζεις τους ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ? Δεν τους φτανει τα ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ!!!

      • ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΕ 2 ΜΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥΣΤ! ΤΥΦΛΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ Ο ΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ» ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΑΝ ΤΟΝ SARS ΜΕ ΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ …

    • Γιατί φίλε μου Pfizer Γερμανία ΗΠΑ. οικογένεια bill gates έχουν ρίξει χρήμα σε Βέλγιο. Τώρα αν χρηματοδότησαν και οι μασόνοι Κουβανούς ερευνητές θα βγει από Κούβα . Είναι πολλά τα λεφτά Άρη . Άποψη μου .φέτος covid 19 του χρόνου h3n2 και πάει λέγοντας αυτά είναι τα αποτελέσματα του φαινομένου του θερμοκηπίου. Για εργαστηριακές μελέτες για κατασκευή ιών θα συμφωνήσω είναι γνωστό πλέον . Αλλά μην ξεχνάμε Νέα τάξη πραγμάτων. Αριστερός αναρχικός δεξιός κέντρος δεν είμαι. Για να μην κατηγορηθώ η στοχοποίηθω απλώς το παρελθόν είναι σκαλοπάτι για το μέλλον.

    • Φιλέ μου δεν υπάρχει ιδεολογία οι αριστεροί έχουν τσέπες δεξιών και οι δεξιοί τσέπες δεξιών . Όλα αυτά είναι συγνώμη που θα το πω ///ακίες. Ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε κέντρο είμαι όμως είμαι σε μια ηλικία που κουτοχορτο δεν τρώω . Η Κούβα πλέον έπαψε να είναι αριστερά . Οι κουβανοι έρευνητες χρηματοδοτούνται από ιδιώτες και ένα μερίδιο από κράτος. Σε συνεργασία με ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν χώρες ιδεολογίες υπάρχει μόνο εταιρειοκρατια παγκοσμιοποίηση . Νέα τάξη πραγμάτων. Τώρα όσο αφορά των ιό περίμενε θα ρθουν και άλλοι ιοί στο μέλλον . Είδες τη κάνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με μίξη εργαστηριακών ερευνών κορωνοοιων σε πειραματόζωα.Ξεγυμνώνει το παγκόσμιο σύστημα υγείας . διάβασε λίγο για Νέα τάξη πραγμάτων και θα καταλάβεις.

  3. Τι λες άνθρωπε μου!!!!!!!!!Μάλλον από αυτό έχεις πάρει εσύ και γράφεις ανάλογα σχόλια. Κάτσε καλά και εσύ ειδικά μείνε στο σπίτι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου.

  4. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΕΣΤ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΝΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΝΟΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΝΟΣΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ; ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ(ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΟΔΔΥ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ). ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ. ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  5. Βασίλης παιδιά αφήστε τα πολλά και άσκοπα λόγια…. προσέξτε το σπίτι σας και την υγεία σας δεν είναι απλά όλα….. και οι φοιτητές που έρχονται από το εξωτερικό ιδικά να μείνουν σπίτι τους μαζί με τις οικογένειες τούς και μα μην γυρίζουν γύρω γύρω τα ξενοδοχεία και τα μαγαζιά κάνοντας πωλήσεις στα εμπορεύματα τα τούς…. ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ…. το λένε κάθε μέρα….

  6. Ολα σωστα.αλλα να κατσλαβουμε οτι το νοσοκομειο ειναι κεντρο υγειας,και δεν εχει τα απαιτουμενα.ουτε καν μεθ η τεπ υπολειτουργουν.οποτε τις οδηγιες των πιο ειδικων συναδελφων και μενουμε σπιτι.να δωσουμε τη μαχη μας ο καθενας μας ξεχωριστα κ μαζι.μην μεγαλοποιουμε τα πραγματα πουθενα.με το παραμικρο.

  7. Σαν χριστιανο ορθοδοξο αυτο που πραγματικα με θυγει και με κανει να στεναχωριεμαι ειναι πτι απο τοτε που μιλανε για τις εκκλησιες ολοι χλευαζονται την θεια κοινωνια.ακομα και αν ειναι αθεοι ακομα και αν πιστευουν σε κατι αλλο.αυτο που κανουν δεν ειναι καθολου σωστο

  8. Δηλαδή εσένα δεν σε πειράζει ότι καθόμαστε μέσα και κάποιοι πάνε να κοινωνησουν για να ικανοποιησουν το εγώ τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ