ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Άρχισαν οι εργασίες στην Λάμπη σε δημοτικό οικόπεδο για δημιουργία χώρου στάθμευσης

11
1910

Άρχισαν οι εργασίες στην Λάμπη να καθαρισθεί οικόπεδο για να μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής.

Το οικόπεδο ανήκει στο δήμο και μετά από τηλεφώνημα στον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη από κατοίκους της περιοχής που δεν μπορούμε να παρκάρουμε τα οχήματά μας στο δρόμο καθώς δεν επιτρέπεται ξεκίνησε η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης.

Τέτοιες ενέργειες είναι προς τιμήν τους.

Ελπίζω να ολοκληρωθούν σύντομα για να είναι έτοιμο προς χρήση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε θα μας τρελάνετε , έχει η Λάμπη πρόβλημα με το πάρκινγκ ; Ή για το …… γίνεται η δουλειά..

    • αγαπητε εχει προβλημα δυστυχως οποιος δεν εχει parking στο σπιτι του δεν μπορει να το αφησει στον δρομο παλαων εθελοντων

  2. Αχ ρε κούλουμα δεν ξέρεις τι πρόβλημα έχουμε ειδικά το καλοκαιριμπραβο καμπουρακη και ότι καλό κάνει η νέα δημοτική αρχή αμέσως βγαίνετε και το επικρίνεται,λίγη ντροπή.

  3. ξενοδοχείο...παρόλο που έχει οριοθετημένο πάρκιργκ και περιφραγμένο κιόλας,

    ..το έχει κλειστό και πέρσι όλα τα ενοικιαζόμενα,όλα τα οχήματα του προσωπικού ,τα αφήνουν στο δρόμο και μάλιστα προκλητικά παραπέρα απ την άκρη και στις δύο πλευρές του δρόμου.Θα γίνει κάποιο δυστύχημα.

  4. Ο τύπος είναι ενας ο internetakias. Αντωνίου Ιωαννίδη. Γράφει γράφει γι’αυτό υπάρχει στην κάπως Κως παράταξη

  5. αγαπητοι φιλοι ποιςσ τυπος γραφει γραφει κατοικος τησ περιοχης ειμαι και εχω προβλημα με το parking καλο ειναι να ειστε υποψιασμενοι αλλα στην συκγεκριμενη περιπτωση δεν εχει να κανει με γλυψιμο αυτιων ο μ. ο κ. ηρθε την κυριακη και με διαβεβεωσε οτι τον εστειλε ο καμπουρακης να φτιαξει το οικοπεδο για χρηση δεν εχω τηνδιαθεση να εξυμνησω κανενα αλλα εκρινα να το γραψω γιατι οι καλες κινησεις πρεπει να λεγοννται μακρυα απο μενα τα κολιτιλικια με την δημοτικη αρχη εαν ειναι κατι στραβο θα το πω παροτι εχω επιχειρηση στην περιοχη δεν φοβαμαι ουτε γλειφω κανενα ελπιζω να μην μεινει μονο σε αυτο για αυτο δεν γραφτηκε και το ονομα μου μετα τιμς σε ολους εκτοσ απο αυτον που βριζει ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ