ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ οικογένειας Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασίλειου

0
487

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  από τα βάθη της καρδιάς μας  και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας όλους όσες και  όσους μας συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού,  αδελφού και θείου:

Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασίλειου

Ετών 83

(Κατσάμπουλα)

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος χοροστάτησε κατά την νεκρώσιμη ακολουθία και μίλησε με λόγια αγάπης  και παρηγοριάς για την Παναγία μας  και το νόημα της εορτής της Υπαπαντής του Χριστού, αλλά και για τον αγαπημένο μας μακαριστό  Δημήτριο Γεωργιόπουλο του Βασιλείου  και την οικογένειά του.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα τους ιερείς που ήρθαν να αποχαιρετήσουν και να προσευχηθούν στον γλυκύτατο  Αναστημένο Ναζωραίο  για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Δημητρίου Γεωργιόπουλο του Βασιλείου  τους:  Οικονόμο Πατέρα Αθανάσιο Φλώρο, τον συντοπίτη μας  Οικονόμο Πατέρα Κωνσταντίνο Βλαχονικολό,  τον συντοπίτη μας Οικονόμο Πατέρα Δημήτριο Ροβολή, τον Οικονόμο Πατέρα Παντελεήμων Μάλγαρη, τον Οικονόμο Πατέρα Χρήστο Δουβαρά, τον Οικονόμο Πατέρα Βασίλειο Μπεγέτη και τον Εφημέριο του χωριού μας Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας Πατέρα Αντώνιο Μανουσόπουλο, ο οποίος στάθηκε αρωγός στο πένθος μας, αλλά και συμπαραστάτης.

Ένα μεγάλο Ευχαριστήριο  εκφράζουμε στους αγαπητούς μας καλλικέλαδους και μουσικολογιότατους ιεροψάλτες του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας κυρίους Κωνσταντίνο Κληρόπουλο και Δημήτριο Θεοδωρόπουλο   και στον συντοπίτη μας  Κωνσταντίνο Τουρνά διακεκριμένο ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως Καλαμάτας, οι οποίοι απέδωσαν  άρτια και με κάθε κατάνυξη τους ύμνους της νεκρώσιμης ακολουθίας, την οποία έγραψε ο μεγάλος υμνωδός της ορθοδόξου  εκκλησίας μας  ο Ιωάννης Δαμασκηνός.

Ευχαριστούμε δε το Γραφείο Τελετών Γεωργίου Μωραγιάννη για την εξαιρετική περιποίηση  και φροντίδα του αγαπημένου μας νεκρού αλλά και για την άψογη και υποδειγματική  διεξαγωγή της τελετής.

Τέλος, θα θέλαμε με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη  να ευχαριστήσουμε  από τα βάθη της καρδιάς μας τους Δημοτικούς και τοπικούς Άρχοντες,  όλες και όλους εσάς που κατακλύσατε όλες αυτές τις ημέρες το σπίτι μας και τις αυλές μας, αλλά και την εκκλησία του χωριού μας Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας,  που ήρθατε από μέρη μακρινά να μας συμπαρασταθείτε  στο άκουσμα του θανάτου του πολυαγαπημένου μας  μακαριστού  Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασιλείου   και προσήλθατε να  μας παρηγορήσετε και να  συμπαρασταθείτε, ώστε  να προσευχηθείτε για την ανάπαυση της ψυχής του, αλλά και όλους όσους με προσωπικό ενδιαφέρον και αγάπη με τα μηνύματά σας, αλλά και με την επικοινωνία σας με την οικογένεια  μας εκφράσατε τα συναισθήματα θλίψης και πόνου.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ:  Θεώνη

ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ:   Βασίλειος & Μαριάννα Γεωργιοπούλου, Γεώργιος & Μαρία Γεωργιοπούλου, Ιωάννα & Στέλιος Αργυρίου.

ΤΑ  ΕΓΓΟΝΙΑ:   Νικόλαος, Δημήτριος-Θεοφάνης,  Θεώνη,  Δημήτριος,  Νικήτας-Χρήστος.

ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ:   Παρασκευή χήρα Θεοδ. Γεωργιοπούλου, Θεοδοσία χήρα Δημ. Ξανθάκη Μαρία χήρα Παν. Λίβα, Κωνσταντίνα χήρα Γεωργ. Σινάπη, Γεώργιος & Βασιλική Πράσινου.

ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ                       ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Διαβάστε και αυτά τα σχετικά άρθρα κάνοντας κλικ εδώ:

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

platy-kalamatas-messinias.gr/2020/02/blog-post_11.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ