Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κω: Καλούμε όλες τις παρατάξεις του Δήμου Κω να πάρουν θέση για το ζήτημα της Υγείας του νησιού μας

14
1400

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ

Έπειτα από την καταγγελία του Σωματείου Eργαζομένων Νοσοκομείου Κω για την παρουσίαση των ελλείψεων σε προσωπικό αλλά και την πενιχρή χρηματοδότηση των Νοσοκομείων, καλούμε όλες τις παρατάξεις του Δήμου Κω να πάρουν θέση για το ζήτημα της Υγείας του νησιού μας. Θεωρούμε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρουν θέση οι παρατάξεις καθώς ο κωακός λαός τους εξέλεξε για να βρουν λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα της ζωής των κατοίκων και όχι απλά για να μας ενημερώνουν για τα προβλήματα που ήδη βιώνουμε.

Ζητάμε να αναγνωρίσουν τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης της Υγείας, που είναι οι προηγούμενες, και η σημερινή κυβέρνηση και να παλέψουν για ουσιαστικές λύσεις όπως η μονιμοποίηση των συμβασιούχων του Νοσοκομείου ή για νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, η γενναία Χρηματοδότηση των Νοσοκομείων, η ουσιαστική λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων με κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να ανακουφιστούν οι κάτοικοι των χωριών αλλά και να περιοριστεί  ο ρόλος του Νοσοκομείου στις σοβαρότερες καταστάσεις υγείας καθώς τα Νοσοκομεία πρέπει να παρέχουν δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας.

Επίσης, ζητάμε επιτέλους ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού Ζητήματος. Άραγε οι πρόσφυγες και μετανάστες δικαιούνται μια αξιοπρεπή διαβίωση με πρόσβαση στην Υγεία όσο βρίσκονται στο νησί μας ή να συνεχίζουμε να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να κοιμόμαστε ήσυχοι;

Θα παρακαλούσαμε ακόμα να μας απαντήσετε εάν πιστεύετε ότι το Νοσοκομείο επαρκεί να αντιμετωπίσει όλων των ειδών τα περιστατικά, χωρίς να αναγκάζονται να φεύγουν εκτός νησιού οι ασθενείς. Πως μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω

11/1/2020

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλεος Συριζακια.Προχθες έγιναν όλες αυτές οι ελλείψεις;Μόλις ήρθε η ΝΔ;Δουλεφτε επιτέλους βολεμένα ανθρωπάκια και αν δεν έχετε υλικά τουλάχιστον φέρθηκε ανθρώπινα.Δεν ερχόμαστε εκεί για να σας διακόψουμε το χαβαλέ σας.Απο ανάγκη ερχόμαστε,αν δεν μπορούμε να πάμε άλλου.Θελετε και συμπαράσταση τρομάρα σας

  2. Βασικά η κοινωνία είναι εναντίον σας με τέτοια συμπεριφορά που δείχνετε σε ασθενείς και συγγενείς.Πηγαίνετε σπίτια σας μπάσκετ και βρεθούν καλύτεροι.

  3. Εταξαν νεο νοσκομειο μηπως σε ανταλλαγμα του κλειστου κεντρου?Οταν αρρωσταινουν τα 100000 ατομα που θα πηγαινουν?Μαυρες μερες μας περιμενουν…..

  4. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΜΕ ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΘΕΝ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;

  5. Μπράβο στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου,μην ακούτε τα ζώα που μιλάνε αρνητικά στο σοβαρό θέμα του νοσοκομείου μας απλά είναι 5-6 βολεμενα κοπρόσκυλα και τίποτα άλλο.

  6. Επιτέλους κάποιος πρέπει να πάρει τα μέτρα του.. οι αρμόδιοι τι κάνουν;;;; οι παρατάξεις;;;;; όλοι το το είχαν πρώτο θέμα στον προεκλογικό αγώνα αλλά ακόμα δεν είδαμε να γίνεται κάποια αρχή!!!!!!!! Μην γίνεται και εσείς σαν κάποιους άλλους «θα κάνουμε » «θα φτιαξουμε» ….. ενεργοποιηθειτε !!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ