ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα «έσπασαν» τα μέλη της Λέσχης Φιλίας με Δ. Κουσπακίδη το βράδυ της Κυριακής στο Όνειρο, στο Τιγκάκι

11
2390

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΌ και ΒΊΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά κεφιού και διασκέδασης είχαν την ευκαιρία να περάσουν, όπως ξέρουν καλά άλλωστε, τα μέλη της Λέσχης Φιλίας το βράδυ της Κυριακής, στο Όνειρο, στο Τιγκάκι.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, ο Αντιδήμαρχος Στ. Καμπουράκης, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Δ. Τελλή και Στ. Κανταρζή, ο Τοπικός σύμβουλος Σ. Παρβέρης, καθώς και πολλά μέλη της λέσχης φιλίας.

Το χορό και το γλέντι τους ομόρφυνε επίσης ο πρωτοχορευτής μας από την Αυστραλία Δ. Κουσπακίδης ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο για τέτοια είσαι….. Φωτογραφίες και φαί… Την μεγαλύτερη βλακεία τις ζωής μου έκανα που σε ψήφισα.. Καλύτερα να μου κοβόταν το χέρι όταν μπήκα στην κάλπη… ουστ.

  2. Μπράβο στα μέλη της Λέσχης μας,περάσαμε υπέροχα!!!Ευχόμαστε σε όλους υγεία και πάντα τέτοια γλέντια!!!

  3. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΉ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΈΣΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ.

  4. Αν είναι δυνατόν , όλοι ήταν νέοι και οι περισσότερη από το Κάπη της Κω οι γνωστοί κάθε φορά…που είναι οι τρίτη ηλικίες οι οποιες δεν καλεστήκαμε που ήμαστε και μελοι οι περισσότεροι δεν ηταν μέλη, πρόεδρε σέβομαι την ηλικία σου θα σου έγραφα περισσότερα, γιατί δεν καλεσεις τα μελή σου απο τα άλλα χωριά λυπάμαι.

  5. Λοιπόν επειδή είσαι γενικά εκτός τόπου και χρόνου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους για να τα εμπεδωσεις! Πρώτον από την Λέσχη της ΚΩ ήταν μόνο άτομα τα οποία ανήκουν στο προεδρείο και τιμής ένεκεν έπρεπε να καλεστουν οι άνθρωποι .Δεύτερον δεν έχεις κανένα δικαίωμα να πιάνεις στο στόμα σου τον πρόεδρο ο οποίος είναι ένας άνθρωπος υπόδειγμα και πρέπει να ντρέπεσαι γι’αυτό! Τρίτον τα μέλη της Λέσχης είχαν ειδοποιηθεί ΟΛΑ ανεξαιρέτως απλά την ίδια μέρα και ώρα γινόταν ένα κοινωνικό μυστήριο στο Πυλι στο οποίο ήταν καλεσμένοι οι άνθρωποι γι’αυτό δεν μπόρεσαν να έρθουν.Τεταρτον ασχολεισου με τίποτα άλλο καλύτερα και άσε τις Λέσχες και τους ανθρώπους ήσυχους!!!

  6. ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ……ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΕΖΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ