Φωτο- ντοκουμέντο: Έτσι είναι σήμερα ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

0
1740

Να διαμένει στην περιοχή της Παλλήνης και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα υποχρεώνεται ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του.

Θυμίζουμε πως ο  45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 23 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι είναι και οι Μαργέτη –  Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».

Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

Πηγή φωτογραφίας: εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ