GASAH: Υποφέρουν τα ζώα χωρίς σκιά και νερό στην Κω (ΦΩΤΟ)

5
899

ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ

ΒΟΟΕΙΔΗ, ΚΑΤΣΙΚΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ, ΑΛΟΓΑ

Αυτά, όπως και εμείς, χρειάζονται σκιά.

Ένα ζώο θα αναζητήσει πάντα μια σκιερή περιοχή πάνω από το καυτό στο βασανιστικό ήλιο.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΣΚΙΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ….. ΤΩΡΑ.

Αυτά τα κατσίκια ήταν δεμένα στον ήλιο, πριν από 2 ημέρες, μέχρι που οι καλοί ιδιοκτήτες δέχτηκαν αυτή τη λύση που τους έδωσε η GASAH.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ  ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ – ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ.

Γίνεται η φωνή τους
ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ …

Greek and Swiss Animal Help .

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να το τηρούσαν όλοι αυτό, αλλά δυστυχώς λίγοι θα καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι η σκιά και το νερό το καλοκαίρι για όλα τα ζώα. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι φιλοζωικές οργανώσεις στο νησί και προσπαθούν για κάτι καλύτερο.

  2. Εσυ τι δουλειά κανείς;;; Βρίσκεις και πατάς πάνω στην ευαισθησία των ανθρώπων για να οικονομάς… Πες μας για τα μαύρα λεφτά που μαζεύεται από τα κουτάκια και ποιος τα διαχειρίζεται;;

    • Έχουν βάλει κουτιά παντού.Και δεν ξέρουμε ποιοι είναι και αν έχουν άδεια. Μαζεύουν τα χρήματα χωρίς να τους ελέγχει κανείς. Όποιος από τα μέλη της Φιλοζωϊκής χρειαστεί χρήματα , ανοίγει το κουτί και παίρνει όσα θέλει, όποτε θέλει χωρίς να υπάρχει δεύτερο άτομο μαζί του την ώρα που τα παίρνει.. Ή μπορεί κάποιος να τοποθετήσει αυθαίρετα ένα κουτί σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα, απλά να γράψει πάνω το όνομα μιας φιλοζωϊκής και ο άνθρωπος αυτός να κάνει μεροκάματο !!! Μέσα στα μεγάλα ξενοδοχεία βάζουν κουτιά για την φιλοζωϊκή και κουτιά για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πιστέψτε με τα κουτιά για τα ΑΜΕΑ είναι σχεδόν άδεια !!!

  3. ..θυμάμαι και γω όταν.ημουν μικρός ο πατέρας μου πήγαινε τα γελαδια από τον..κήπο …στο σαλόνι ..για να αρμέξει!!! Αυτά βέβαια βουτούσαν στην …πισίνα του σπιτιού ..για να δροσιστουν!!!πενήντα χρόνια πριν λέμε!!!κανένας ξενόφερτος δεν μας τοχε πει…έτσι ζούσαν τα ζα ..κάποτε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ