Ταΐζουν εκατομμύρια κατσαρίδες με τα σκουπίδια τους για να χωνέψουν τις τοξίνες τους!

0
835
Κι όμως, στην Κίνα βλέπουν την λύση για το πρόβλημα των τροφικών αποβλήτων στις… κατσαρίδες! Τις οποίες «εκτρέφουν» κατά εκατομμύρια.
Το πρόβλημα με τα απόβλητα τροφίμων απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη και διάφορες μέθοδοι υιοθετούνται κατά καιρούς από κυβερνήσεις για να δοθεί κάποια λύση. Μια εξ αυτών περιλαμβάνει… κάποια δεκάδες εκατομμύρια κατσαρίδες.Τα σκουπίδια από μία μέση κουζίνα είναι πολύ περισσότερα από όσο μπορεί να φαντάζεστε. Έτσι, στην Κίνα έχουν ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζουν ένα σχέδιο που έχει την εξής απλή εφαρμογή:

Εκατομμύρια κατσαρίδες “εκτρέφονται” σε μια φάρμα και οι ιθύνοντες τις ταίζουν τα σκουπίδια της κουζίνας, με στόχο να χωνέψουν τις τοξίνες των σκουπιδιών!

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Li Yanrong, τονίζει: “Το ότι τα απόβλητα τροφίμων δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και πολλοί επιστήμονες σκέφτηκαν πολλούς τρόπους για την επίλυσή του. Όμως η λύση δεν έχει βρεθεί”.

Έτσι… ο ίδιος βρήκε την λύση και εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως… μετά θάνατον, οι κατσαρίδες μετατρέπονται σε σκόνη (!) η οποία χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή ή φαρμακευτικό βότανο!

Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει ήδη εγκριθεί από τις Αρχές και ενδέχεται να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα το επόμενο διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ