Μεγάλη ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ξαφνικά σε αποχαιρετιστήριο γλέντι ο Αλέξανδρος Κασιώτης

10
13453

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου (από ανακοπή) ενός φιλήσυχου, εργατικού και αγαπητού συμπολίτη μας, του Αλέξανδρου Κασιώτη, σε ηλικία 66 ετών.

Ο Αλέξανδρος Κασιώτης συμμετείχε στο αποχαιρετιστήριο γλέντι στο κατάστημα που εργαζόταν ως σερβιτόρος στη Ζιά (ήταν η τελευταία του χρονιά μιας και επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί), οπότε αισθάνθηκε αδιαθεσία και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη πολύ αργά.

Εργαζόταν για χρόνια στον χώρο του τουρισμού με το εστιατόριο «Δροσιά» που άφησε εποχή, μαζί με τα αδέρφια του, όπως και βιοτεχνία τροφίμων, στην συνέχεια είχε επίσης για πολλά χρόνια το εστιατόριο «Κοράλι» επί της οδού Αρτεμισίας (το οποίο έκλεισε πέρσι) και τελευταία εργαζόταν ως σερβιτόρος και διατηρούσε το σχολικό κυλικείο στο 4ο Δημοτικό.

Άνθρωπος, ευγενικός, ήρεμος, εργατικός και πολύ αγαπητός σε όλους. Καλός οικογενειάρχης, πατέρας ενός παιδιού.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο στις 15:30 στον ΙΝ της Παναγίας Φανερωμένης στην πόλη της Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα του ήταν παράδειγμα καλοσύνης και ανθρωπιάς .λυπουμε που δεν θα είμαι εκεί να αποχαιρετισο τον αγαπημένο θείο μου καλό παράδεισο και καλή αντάμωση στην αιωνιότητα αμην

  2. Καλό παράδεισο και τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Χρήστο και Σούλα κουράγιο.

  3. Ελαφρύ να είναι το χωμά που θα τον σκεπάσει. Καθημερινά τάιζε εκατοντάδες παιδιά του δημοτικού αλλά και του Λυκείου που εγκαταστάθηκε στο 4ο λόγω του περσινού σεισμού με αποτέλεσμα ο ταπεινός κ.Κασιώτης να δουλεύει μεγάλες βάρδιες. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς η Κω έχασε έναν άνθρωπο παράδειγμα προς μίμηση.

  4. ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

  5. Δεν τον γνωριζα προσωπικα, τον γνωριζαν ομως τα παιδια μου,ως μαθητες του4ου και τωρα του 2ου ΓΕΛ.Απο την αντιδραση τους στο ακουσμα της θλιβερης ειδησης καταλαβα πως επροκειτο για εναν αξιολογο,ευγενικο και καλο ανθρωπο.Να ειναι καλα εκει που πηγε και ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει…Θερμα συλλυπητηρια και κουραγιο στην οικογενεια του…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ