ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ (Ποιοι εκλέγονται στο Νέο ΔΣ)

6
4420

Στις αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Κω της Κυριακής 21 Οκτώβρη η συμμετοχή των τακτοποιημένων μελών του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η εκλογική διαδικασία τελέσθηκε με ελάχιστες απώλειες, καθώς το 90% του επιστημονικού κόσμου πέρασε από τα γραφεία του ΙΣΚω για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, και να αναδείξει την νέα διοίκηση. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα.

Στην διαδικασία μετείχαν παρατάξεις αλλά και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Εκλέγονται στο ΔΣ οι Φρατζάκη Μαρία, Γαβαλά Κατερίνα, Καμπανής Ιωάννης, Γεωργαντής Ηλίας, Συρεγγέλας Δημήτρης, Σημαντήρη Ξανθίππη, Τάλλαρος Γεώργιος.

Στο Πειθαρχικο Συμβούλιο εκλέγονται οι Μπεσίρης Βασίλης, Κουτούζης Γεώργιος, Κουτσουράδης Τιμολέων, Παπαχρήστου Σεβαστιανός, Σαββίδου Αγάπη, Σκουμάντζος Αλέξανδρος.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή οι Κουρκουμέλη Βαλεντίνη, Χατζηδάκη Σεβαστή, Χατζηνικολαου Καλλιόπη.

Εκπρόσωποι του ΙΣΚΩ στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εκλέγονται οι Καμπανής Ιωάννης και Τάλλαρος Γεώργιος.

Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την διαδικασία, και ιδιαίτερα την γραμματέα και την εφορευτική επιτροπή που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτοί που ενδιαφέρονται συμμετέχουν. Όταν απέχεις από τις διαδικασίες δεν μπορείς να έχεις και παράπονα.

  1. Αχου καμός…με ο ………….. Και μετα παραπονιούνται που έμ πάει καλά το Νοσοκομείο της ΚΩ!!! ! Εμ ΄πάει καλά ο κόσμος ? Πόνος , μεγάλος πόνος ! Αχου Ιπποκράτη μου πως να αναστηθείς μ΄αυτά που θωρείς?

  2. ΟΙ τουριστο…… προσπάθησαν να πάρουν τον σύλλογο και να συνεχίστουν αυτά που κάνουν χωρίς έλεγχο και φόβο.
    Ο ιατρικός κοσμος δεν είναι ολοι ίδιοι βγάλαν αυτούς που εκτιμούν με παρα πολους ψήφους, δείγμα της εκτίμησης που έχει, εξ αλλου ολοι γνωριζόμαστε.

  3. Ειναι αλήθεια οτι κάποιοι, που δεν βγήκαν, δίνουν………..για να παραιτηθούν εκλεγμένοι και να μπουν αυτοί στο σύλλογο?????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ