ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου στο ξεν. More Meni στο Τιγκάκι

5
1619
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Κω

Μια ιδιαίτερη διομιλική πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κω πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο More Meni στο Τιγκάκι. Στην πανηγυρική συνεστίαση παρευρέθηκε η ηγεσία και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου με πρόεδρο τον κ. Κώστα Παμπρή καθώς και η ηγεσία και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Λέρου με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Αράπη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Κω κ. Αρσενικός ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δίνοντας τον λόγο στον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου κ. Παμπρή ο οποίος συγκινημένος ανέφερε τους ιδιαίτερους δεσμούς φιλίας των προέδρων των δυο Ομίλων από τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος κ. Καματερός ο οποίος προλόγισε τον βασικό ομιλητή της βραδιάς κ. Αριστοτέλη Παυλίδη με μια σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του. Ο κ. Παυλίδης καθήλωσε το κοινό με την ομιλία του με θέμα « Τα Δωδεκάνησα πριν και μετά την Ενσωμάτωση».

Την συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφεριακή Σύμβουλος κ. Ελευθερία Φτακλάκη, ο Δήμαρχος κ. Κυρίτσης με την κ. Μαραγκό, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κ. Μανδρακός, οι σύζυγοι των ροταριανών καθώς και φίλοι του ομίλου.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση να επαναληφθεί η διομιλική συνεστίαση στο νησί της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μασωνοποιηση παντου, μασωνοποιηση ολων
    τι κανει η εκκλησια? γιατι δεν αντιδρουν οι ιερεις?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ