Έφυγε πλήρης ημερών, ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος η Πρεσβυτέρα Σταματία Ζουμπουλίκου

8
6025

Έφυγε πλήρης ημερών χτες ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος η Πρεσβυτέρα Σταματία Ζουμπουλίκου, σε ηλικία 95 ετών.

Άνθρωπος ήρεμος, χαμογελαστός καλοσυνάτος. Αφοσιωμένη στον Ασώματο, ως Πρεσβυτέρα του αείμνηστου παπά-Κωσταντή Ζουμπουλίκου και στην οικογένειά της (έξι παιδιά, 16 εγγόνια και 18 δισέγγονα).

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη (αναμένεται ο γιος της από την Αυστραλία) στις 17:30 στον ΙΝ της Παναγίας Φανερωμένης στην Κω και στην συνέχεια θα ταφεί στο παλαιό κοιμητήριο Κω, δίπλα στον παπά – Κωσταντή.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΑ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 27/12/1923 ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ. ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΑΝΙΉΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΊΟΥ.

ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΎ ΚΑΙ ΤΟ 1947 ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΕΡΕΑ).

ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΤΗΝ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟ ΣΤΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΩΜΆΤΟ. ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Ο ΠΑΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΊΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑ ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 1962 ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΕΑΣ.

ΗΤΑΝ ΑΦΟΣΙΩΜΈΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΆΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΆ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΉ ΚΑΛΟΧΑΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ.

ΑΓΑΠΟΎΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ!

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΌΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΖΗΣΕ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ. ΕΙΧΕ ΗΡΕΜΊΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΤΑ 16 ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!

ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΑΜΠΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΙΏΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΟΥ. ΣΤΙΣ 06/08/2018 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΩΤΉΡΟΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!

ΕΦΥΓΕ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ, ΜΑΝΝΑΣ, ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΓΕΜΑΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ. ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΔΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΓΟ-ΝΙΚΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.

  2. Καλό παράδεισο και καλή αναπαυση να έχει η ψυχουλα της.Αφοσιώθηκε με μεγάλη αγάπη στον Ασωματο μας.Θερμά συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια.

  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ ΠΑΠΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ. …..ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ. ..ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΜΟΥ. .ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ. ….ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΙΤΣΑ. …..ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ. .. ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ
    . .

  4. Καλό Ταξίδι λατρεμένη μου γιαγιά.Οι ευχές σου και τα γλυκά σου λόγια θα μας συντροφεύουν για πάντα.Μας λείπουν τα όμορφα λόγια σου, τα κεράσματα σου, η παρουσία σου. Ξέρω όμως ότι ήθελες να φύγεις, να πας κοντά στον παππού μας.Είμαι σίγουρη ότι από το βράδυ της Δευτέρας στην καλή παρέα του παππού, του μπαμπά μου και του θείου του Νίκου προστέθηκε ένα νέο μέλος.Είμαι σίγουρη ότι από εκεί ψηλά, μας προσέχετε όλους.Εύχομαι τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου να κληρονομήσουν τη μακροζωία σου και τη διαύγεια του μυαλού σου μέχρι το ήρεμο τέλος σου.θα μου λείψεις πολύ…

  5. Τώρα το διάβασα και στεναχωρήθηκα.. Τα συλλυπητήρια μου σε όλη την οικογένεια. Ήταν ένας εξαίρετος και αγαπητός άνθρωπος.. ο τελευταίος άνθρωπος που κάθε φορά που την έβλεπα να κάθεται στην αυλή, μου θύμιζε τα πιο ωραία χρόνια της γειτονιάς μας όταν ήμασταν παιδία..
    Καλό παράδεισο να έχει!!

  6. Να ζεις αιώνια δεν μπορείς,έτσι είναι το μοιραίο………Όμως θα ζεί οτι αφησες στο πέρασμα σου ωραίο………Για μας ποτέ δεν πεθανες,πεθαίνει όποιος ξεχνιεται……Ανθρωπος με τις χαρες σου ποτέ δεν λησμονιεται.Καλό Παράδεισο παπαδια μου,ο Ασωματος που τόσο λατρευες πήρε την ψυχουλα σου και σου χάρισε μια ξεχωριστή θέση στον παράδεισο δίπλα στον παπα- Κωσταντη σου.Καλή αναπαυση να έχεις και απο’ κει ψηλά να προσεχεις και να καμαρωνεις όλη την υπέροχη οικογένειά σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ