Εφ. «Σ»: Δόθηκαν 18.000 ευρώ για τη μελέτη σκοπιμότητας του νέου Νοσοκομείου Κω

2
423

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/07/KOS_2607_001_CMYK.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτές τις μέρες δεν ήταν η επέτειος της αποστασίας του 1966, τι θέλετε να μας πείτε ότι η ομάδα των ξεπουλημένων πολιτικών που έριξαν την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου που είχε εκλεγεί με ποσοστό μεγαλύτερο του 50% ήταν άγιοι, μην επιμένετε στο να αγιοποιήσετε την ομάδα των προδοτών με αρχηγό τον Κώστα Μητσοτάκη, που με τη στάση τους έφερε μετά από λίγο τη Χούντα των συνταγματαρχών. Δυστυχώς η ιστορία έχει καταγράψει οριστικά και αμετάκλητα. Ο αείμνησρος σαν άνθρωπος και γιατρός ήταν αξιολογότατος, πλην όμως συμμετείχε στην κυβέρνηση αποστασίας.
    Όσα αναφέρω είναι καταγραμμένη ιστορία και δεν περιέχει υβριστικά σχόλια, οπότε παρακαλώ αν το δημοσιεύσετε μην αφαιρέσετε τίποτα. Δυστυχώς κάποιοι εξακολουθούν να θέλουν να μας μάθουν να σκεφτόμαστε με τον δικό τους τρόπο.

  2. ΒΡΕ τα λαμογια
    βρε κεραταδες εδώ ενα μικρο νοσοκομείο και δεν μπορέσατε να φερετε γιατρούς Καρδιολόγους- Παιδίατρους ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤε ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Ο κόσμος δεν πεθαίνει από το παλιά η νέα κτήρια αλλα από έλλειψη ικανών για τρων .Δεδομένου όμως ότι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες είναι μηχανικοί ολοι κοιτάν να κάνουν εργα για δικούς τους και τους εαυτούς τους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ