ΒΙΝΤΕΟ Στη μνήμη της κυρά – Μαριγώς Παππούλη από το Μαστιχάρι

0
4310

Με το πρόσφατο ταξίδι της Κυρά-Μαριγώ του Κου Σταύρου Παππούλη στο Μαστιχάρι, για τους αιώνιους τόπους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας ¨Η ΠΡΟΟΔΟΣ¨ θα ήθελε να θυμίσει στους ¨παλιούς¨ και να διδάξει στους νεότερους, πως ο πολιτισμός στην τοπική μας παράδοση ¨φτιάχνεται¨ με το ¨καιρό¨ και πρέπει να τον πιστεύεις, να τον καλλιεργείς, να τον στηρίζεις, να τον παλεύεις σ’ όλη σου τη ζωή.

Η Κυρά-Μαριγώ, πλήρης ημερών μας άφησε όλα αυτά παραπάνω, σαν ένα ολόκληρο έργο πολιτιστικής κληρονομιάς που πρέπει να το διαφυλάξουμε ως ¨κόρη οφθαλμού¨ να το μεταφέρουμε στους νέους μας με περηφάνεια!!!

Παραθέτοντας ένα ζωντανό απόσπασμα, από την τελευταία μας ¨ποσπερίδα¨ στην κατοικία της στο Μαστιχάρι, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει, όπως να είναι πάντα καλά τα συγγενικά της πρόσωπα να την θυμούνται, όπως πραγματικά ήταν «Πηγή Πολιτισμού» !!! Εμείς, έχουμε απλώς την υποχρέωση να τιμήσουμε κάθε έναν ξεχωριστά από αυτούς που έχουν χαράξει το δικό τους πολιτισμό! Απολαύστε τη ξεχωριστή αυτή εγγραφή

Με σεβασμό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ