Δωρεάν μεταφορά του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους τροφοδοσίας του αξονικού τομογράφου του ΓΝ-ΚΥ Κω | Ευχαριστήριο

0
990
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Θέμα: «Ευχαριστήριο για την δωρεάν μεταφορά του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους τροφοδοσίας του αξονικού τομογράφου του ΓΝ-ΚΥ Κω»

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η αποσύνδεση και μεταφορά του ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους που τροφοδοτεί τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου. Η αποσύνδεση της γεννήτριας πραγματοποιήθηκε δωρεάν από το συνεργείο του κ. Πέτρου Μαντούκου και τον μηχανικό κ. Γιώργο Κασιώτη. Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει την άμεση στήριξη από τους συγκεκριμένους μηχανικούς στην προσπάθεια της για την όσο γίνεται αδιάλειπτη λειτουργία του αξονικού τομογράφου. Την μεταφορά στις εγκαταστάσεις του συνεργείου πραγματοποίησε δωρεάν η μεταφορική εταιρεία ALFA TRANS του κ. Φραγκούλη Δαμίγου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Πέτρο Μαντούκο για τον επαγγελματισμό του και την διάθεσή του για διαρκεί προσφορά στο νοσοκομείο. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον μηχανικό κ. Γιώργο Κασιώτη ιδιοκτήτη του GK Moto που από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα ευαισθητοποιήθηκε και συνέδραμε στην συντήρηση της γεννήτριας καθώς και τον κ. Φραγκούλη Δαμίγο για την δωρεάν μεταφορά της γεννήτριας. Παράλληλα ενημερώνουμε, ιδιαίτερα τους περίοικους και τους συμπολίτες μας πως αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωση της ρευματοδότησης του Αξονικού Τομογράφου από το Δίκτυο της ΔΕΗ ενώ ήδη έχει επιτευχθεί μια πρώτη λειτουργικότητα.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η συνεργασία και η προσφορά όλων των τοπικών δυνάμεων αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της υγείας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ