Παράνοια: «Δεν μας ξεγελάς Βγενόπουλε» – Οι αντιδράσεις των Κύπριων για το θάνατό του (pics)

2
1008

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος έφυγε από τη ζωή, όπως ήταν αναμενόμενο, το κυπριακό twitter πήρε φωτιά με τους Κύπριους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τον θάνατό του.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από τις αναρτήσεις τουnewsbomb.com.cy, οι Κύπριοι χρήστες δεν χαρίστηκαν αλλά λόγω της προϊστορίας Βγενόπουλουκυπριακής οικονομίας έριξαν φαρμακερές ατάκες.

Μεταξύ άλλων, πολλοί χρήστες έφτασαν στα άκρα το ζήτημα ζητώντας να γίνει DNA μήπως και δεν είναι νεκρός ανάγοντας τον θάνατό του σε θεωρία συνομωσίας που τον θέλει ζωντανό κάπου στην Χαβάη.

Επίσης, έγινε έντονος λόγος για τα πολιτικά πρόσωπα της Κύπρου και την ανακούφιση που νιώθουν μετά την τελευταία εξέλιξη.

Δείτε τις αναρτήσεις και τα σχόλια δικά σας

vg 1

vg 2

vg 3

vg 4

 

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθολου παρανοια , υπαρχει τετοια διαπλοκη και διαφθορα σε αυτην τη χωρα, που ολα να τα περιμενει κανεις..

  2. Είδατε τι γρήγορα που ξεχάστηκε; Ούτε αναλύσεις για την επόμενη μέρα, ούτε τι θα γίνει τώρα με την MIG. Άκρα του τάφου σιωπή. Κάτι σαν τον Λυκουρέζο με το ατύχημα ή εκείνο το κοριτσάκι που πέθανε στην Κρήτη αλλά υπάρχει πολιτικό πρόσωπο μπλεγμένο. Ενώ για τον Γιακουμάκη ασχολούμαστε κάθε μήνα (γιατί το δικό του πολιτικό πρόσωπο πρέπει να φύγει από την μέση). Όχι ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον Γιακουμάκη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους άλλους ανάλογα με το τι βολεύει την άρχουσα τάξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ