Lions Κω: Πλυντήριο Απολύμανσης Εργαλείων στο Νοσοκομείο Κω με Θερμοδυναμικό στέγνωμα Αξίας 9.360,00 ευρώ

2
997

Ο Πρόεδρος L Μανώλης Κουκλάκης και τα Μέλη της Λέσχης Lions Κω «Ιπποκράτης», παραδώσαμε στον Διευθυντή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Κω Νεκτάριο Γεωργαντή ένα Επαγγελματικό Πλυντήριο Απολύμανσης Εργαλείων με Θερμοδυναμικό στέγνωμα μέσω αντιστάσεων WD 1160 Αξίας 9.360,00 ευρώ για αποκλειστική χρήση του Γενικού Νοσοκομείου Κω.

Επίσης, πραγματοποιήσαμε την κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρουσία μελών και φίλων της λέσχης, την Κυριακή στο εστιατόριο “Viculus” . Ο πρόεδρος L Μανώλης Κουκλάκης ευχήθηκε σε όλους, υγεία, προσωπική ευημερία . Τυχερή της βραδιάς που βρήκε του φλουρί η Θέκλα Πλατανίστα.

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε την σημαντική διάκριση της λέσχης της Κω από τους διεθνείς Lions, ως την καλύτερη λέσχη του θέματος 117Α για το λαϊονικό έτος 2016-2017 αφού η λέσχη της Κω, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία όλους τους πυλώνες δράσεων του διεθνής προέδρου. Η διάκριση αυτή, επιβραβεύει την διαχρονική προσφορά της λέσχης στην κοινωνία μας .

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ καλή κίνηση απο τους συμπατριώτες μας Lions. Μπράβο και στο συμπατριώτη μας διοικητή κ. Γεωργαντή που έχει καταφέρει πολλά στο νοσοκομείο μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ