Τρομακτικό ατύχημα: Τον «ρούφηξε» ο μαγνητικός τομογράφος!!!

0
2593
Ο νέος μαγνητικός τομογράφος στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.Ο νέος μαγνητικός τομογράφος 1.5 tesla, που παρουσιάστηκε σήμερα στους δημοσιογράφους, είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα καθώς έχει δυνατότητες πρόσθετων εξετάσεων, όπως η αναίμακτη μέτρηση σιδήρου σε ήπαρ και καρδιά, με αποτέλεσμα να μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών σε ασθενείς σε ότι αφορά την συγκεκριμένη μέτρηση. Ο μαγνητικός τομογράφος προς το παρόν εξυπηρετεί τα υπάρχοντα ραντεβού, ενώ τα νέα ραντεβού θα εξυπηρετούνται σε περίπου 20 μέρες, όταν θα ολοκληρωθεί και η εκπαίδευση του προσωπικού, η οποία και συνεχίζεται. Σημειώνεται πως πρόκειται για μια επένδυση, η οποία δεν είχε καταφέρει να ενταχθεί στο προηγούμενο ΕΣΠΑ, αλλά με ταχύτατες διαδικασίες εντάχτηκε στο νέο πρόγραμμα 2014-2020. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/Ηλ. Σκυλλάκος

Απίστευτο αλλά αληθινό άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τον «ρούφηξε» ο μαγνητικός τομογράφος!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας, όταν ένας 32χρονος άνδρας συνόδευσε έναν ηλικιωμένο συγγενή του στην αίθουσα του μαγνητικού τομογράφου.

Ο 32χρονος Ρατζές Μαρού βοηθούσε τον ηλικιωμένο συγγενή του κρατώντας στα χέρια του τη μεταλλική φιάλη οξυγόνου.

Όταν έφτασε έξω από την αίθουσα του τομογράφου δύο υπάλληλοι του νοσοκομείου τον διαβεβαίωσαν ότι το μηχάνημα ήταν κλειστό και άρα μπορούσε με ασφάλεια να μπει με τον συγγενή του χωρίς να ανησυχεί για τους ισχυρούς μαγνήτες.

Ωστόσο, αποδείχθηκε πως το μηχάνημα ήταν εν λειτουργία με αποτέλεσμα όταν ο 32χρονος μπήκε στην αίθουσα να τον «ρουφήξει» τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο πλαίσιο του τομογράφου και τον μεταλλικό κύλινδρο που μετέφερε.

Αν και ο 32χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε χειρουργείο, τελικά κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μεταδίδουν έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις με τις αρχές να εξετάζουν το βίντεο από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας για να δουν τι πραγματικά συνέβη.

cretadrive.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ