ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ημέρα ευχαριστιών» αλλά και επισήμανσης ελλείψεων (Καρδιολόγου – Υποβαθμισμένου ΚΥ) στην βασιλόπιτα στο ΔΙΙΚ

3
1583

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Ημέρα ευχαριστιών» αλλά και επισήμανσης προβλημάτων όπως η σοβαρή έλλειψη Καρδιολόγου στο Νοσοκομείου (η έλλειψη Παιδιάτρου είναι χρόνια οπότε θεωρείται παγιωμένη κατάσταση…) και η απαξίωση του ΚΥ Αντιμάχειας κυριάρχησαν στην σημερινή γενική συνέλευση στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα σήμερα το πρωί με πολύ ενθαρρυντική προσέλευση και με αφορμή την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.

Ως «ημέρα ευχαριστιών» την προσδιόρισε ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚ Αρ. Παυλίδης (με τον δήμαρχο να του υπενθυμίζει ότι είναι «του Τελώνη και Φαρισαίου» σήμερα) αναφέροντας έναν προς έναν όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν με την εθελοντική προσφορά και δράση τους το Ίδρυμα όλα αυτά τα χρόνια. Κεντρικό πρόσωπο όλων των παραπάνω (Θ. Διακογιάννης, Δ. Καπανδρίτης στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε η Αστυν. Διεύθυνση, Δ. Αρβανιτάκης, Λ. Χατζηνικολάου κ.α.) ήταν ο επί χρόνια «πρωταγωνιστής» στην αναπαράσταση του Ιπποκρατικού Όρκου Μηνάς Χατζηαντωνίου.

Ο Α. Παυλίδης χαρακτήρισε καλή χρονιά για την Κω το 2018 με τη διοργάνωση 5 σημαντικών συνεδρίων: Διεθνές συνέδριo των Lions, Διεθνές συνέδριο Νοσηλευτών, Διεθνές συνέδριο Ψυχικής Υγείας (ευχαριστώντας τον αντιπρόεδρο Ν. Μανούση για τη συμβολή του σε αυτό), Διεθνές Φαρμακευτικό συνέδριο που φέρνει από την Αμερική ο συμπατριώτης μας ιατρός κ. Ζερβάνος και το Ογκολογικό συνέδριο (ευχαριστώντας για τη συμβολή τους την Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Μ. Φρατζάκη και τον Ιατρό Ν. Μαυροειδή.

Στην αρχή των τοποθετήσεων από τον Βουλευτή Η. Καματερό και τον Δήμαρχο Γ. Κυρίτση επισημάνθηκε η έλλειψη Καρδιολόγου στο Νοσοκομείο (από τον Δήμαρχο Κω) και το θέμα της απαξίωσης του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νίκο Τσακίρη.

Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν ακόμη από τον πρώην Πρόεδρο Σ. Γερουλάνο,  και τους καθηγητές-μέλη του ΔΣ κ. Παπαντωνίου (παρουσιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα του ΔΙΙΚ στην Αγγλική γλώσσα) και   Σ. Πράπα (τονίζοντας ότι δεν πρέπει να θεωρείται ότι η ανάδειξη του Ιπποκράτη από τη Λάρισα λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις αντίστοιχες δράσεις στην Κω αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρων η προσπάθεια του ΔΙΙΚ και να επισκευαστεί το πάρκο του «ΑΛΤΗ» για σύνδεσή του με πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και ατονήσει).

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του ιδρύματος από τον Σεβασμιώτατο κι ενα εξαιρετικό μουσικό μέρος της εκδήλωσης με τον μαέστρο Τσαμπίκο Καματερό στο πιάνο και την Σίσσυ Καραθάνου σε τραγούδια και μελωδίες Μ. Χατζηδάκη.

Εκτός από τον Σεβασμιώτατο, τον Βουλευτή και τον Δήμαρχο Κω παρευρέθηκαν ακόμη όλα τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος,  η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβός, ο ανεξάρτητος Δημ. σύμβουλος Γ. Καλλούδης, ο Δημ. Σύμβουλος Σ. Πης, ο Περιφ. σύμβουλος Ν. Τσακίρης, εκπρόσωπος της 80 ΑΔΤΕ, ο Αντιπρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Ά. Βαβλάς, η Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Μ. Φρατζάκη και αρκετά μέλη της Ιατρικής κοινότητας Κω, η Πρόεδρος της Έν. Κώων Αθηνών Νινέττα Ν. Μανούση και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, μέλη του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος και εθελοντές.

Το 1ο ΒΙΝΤΕΟ στην αρχή με τους χαιρετισμούς είναι από τη Δημ. Τηλεόραση Κω Ρεπ. Μ. Πολίτου-Χ. Μακρυχαλιλάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια… Εξαγγελιες συνεχως και αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ… Βαρεθηκαμε!

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..............................

    NOMΙΖΩ ΌΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ. ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΑΣΤΙΚΟΙ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ………… ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ