Πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Κω

0
955

Θέμα: «Πρόσληψη Επικουρικού Ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ανακοινώνει ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης της 2ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου μας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 υπογράφηκε η απόφαση της Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ κυρίας Όλγας Ιορδανίδου που αφορά στην πρόσληψη της επικουρικής ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας κας Ειρήνης Αναγνώστου. Η σύμβαση της ιατρού είναι ορισμένου χρόνου και έχει διάρκεια τρία (3) χρόνια. Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται ο κρίσιμος τομέας της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό περιστατικών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2017 εξετάστηκαν περίπου 2000 άτομα στο τακτικό γυναικολογικό ιατρείο ενώ πραγματοποιήθηκαν 332 χειρουργεία και 236 τοκετοί. Σημειώνουμε ότι στο Νοσοκομείο μας, στην παρούσα φάση, υπηρετούν τρεις (3) μόνιμοι Μαιευτήρες-Γυναικολόγοι. Η Ιατρός κα Ειρήνη Αναγνώστου πρόκειται να αναλάβει υπηρεσία αύριο Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018.

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/01/Ψ9ΤΥ469Η2Ξ-4ΔΘ-11.pdf» title=»Ψ9ΤΥ469Η2Ξ-4ΔΘ-1(1)»]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ