Λονδίνο: Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνίδας

0
762
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Ελληνίδας Iuliana Tudos στο πάρκο Finsbury της αγγλικής πρωτεύουσας προέβησαν στη σύλληψη ενός άνδρα που θεωρείται υπεύθυνος για το θάνατο της, ανακοίνωσε σήμερα 1η Ιανουαρίου η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου.

Ο 31χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου, περίπου στις 13:30 (τοπική ώρα), σε διεύθυνση στο Dalston.

Ο άντρας μεταφέρθηκε σε νοτιοδυτικό αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου, όπου ανακρίνεται.

001

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης Ελληνίδας εντοπίστηκε στο πάρκο Finsbury έξω από ένα γήπεδο, μόλις 450 μέτρα μακριά από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, έφερε ένα βαθύ τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι και ένα τραύμα στο κεφάλι. Η 22χρονη πιθανότατα δολοφονήθηκε την ημέρα της εξαφάνισής της, παραμονή των Χριστουγέννων, την ώρα που γύριζε στο σπίτι της μετά από διασκέδαση με τους φίλους της και για τρεις ημέρες κανείς δεν είχε δει το πτώμα της.

Iuliana Tudos 1185300

Τις τελευταίες ημέρες οι ντετέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούσαν μία σκηνή που βρίσκεται μόλις 70 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος και μία μωβ βαλίτσα που υπήρχε στο εσωτερικό της.

Ο φύλακας του πάρκου ανέφερε ότι στη συγκεκριμένη τέντα κοιμόταν τα Χριστούγεννα ένας άστεγος, ωστόσο, είναι άγνωστο αν ο εν λόγω άνδρας είναι εκείνος που έχει συλληφθεί, καθώς οι πληροφορίες μέχρι πριν λίγες ημέρες έδειχναν ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα.

tent finsbury park 1185299

Η άτυχη Julia, όπως ήταν γνωστή, δέχθηκε επίθεση από τον δολοφόνο της την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Όπως ανέφεραν οι φίλοι της, η 22χρονη αργότερα θα πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου της, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων της

Οι φίλοι και οι συγκάτοικοί της, είχαν ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια μέσα από τα social media για να τη βρουν καθώς δεν εμφανίστηκε στο σπίτι ενός φίλου τους στο Ένφιλντ στο βόρειο Λονδίνο, όπου υποτίθεται πως θα περνούσαν τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της, μια συγκάτοικος έγραψε μια επιστολή για την «γλυκιά» και «όμορφη» φίλη της που βρέθηκε δολοφονημένη. «Η δικαιοσύνη δε θα απονεμηθεί ποτέ σωστά. Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες χωρίς εσένα. Τόσο νέα, τόσο όμορφη, που έφυγες από κοντά μας τόσο σύντομα. Θα κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Θα μου λείπεις κάθε μέρα. Η καρδιά μου πονά. Η ανάμνησή σου θα ζει για πάντα», ανέφερε στην επιστολή.

47A004D500000578 5220283 image a 9 1514561294589

Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί μια σελίδα για τη συγκέντρωση χρημάτων για την κηδεία της 22χρονης ενώ οι αγαπημένοι της φίλοι έσπευσαν να γράψουν συγκινητικά μηνύματα στην κοπέλα.

Η Σένια Τέιλορ γνώριζε την Tudos εδώ και τρία χρόνια και μοιράζονταν την αγάπη για τη μουσική.

«Ήταν τόσο νέα και φιλική, έκανε αμέσως φίλους. Αν δεν ήταν αυτή, δε θα είχα γνωρίσει την αγάπη της ζωής μου, για την οποία θα της είμαι πάντα ευγνώμων. Όταν άκουσα ότι εξαφανίστηκε, αμέσως χτύπησε ένα καμπανάκι μέσα μου, επειδή ήξερα ότι κανείς άλλος δεν ήταν τόσο υπεύθυνος όσο αυτή» και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί έτσι απλά να εξαφανίστηκε. Πάντα έβρισκε έναν τρόπο να επικοινωνήσει ή να μπει στο διαδίκτυο και να πει ότι είναι καλά, πάντα επέμενε να της τηλεφωνούμε για να της πούμε ότι φτάσαμε ασφαλείς στο σπίτι».

Ο φίλος της Σόνι Γουέμπ, που την αναζητούσε προτού βρεθεί το πτώμα της, ανάρτησε μια φωτογραφία τους και έγραψε: «Απλά νιώθω κομμάτια».

Πηγή: Daily Mail, dailystar, Metropolitan Police

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ