ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με Ναθαναήλ, Κυρίτση, Ρούφα, Ζερβό, Γιαλλίζη, Γιωργαλλή ο Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο – ΔΙΑΦΩΝΙΑ για την μετεγκατάσταση στην Κω

0
3340
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη

Με χαμόγελα και αισιοδοξία σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ ο Αγιασμός του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου Κω στο Πυλί.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παρουσία του Δημάρχου Γ. Κυρίτση, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, του Προέδρου στης σχ. επιτροπής Μ. Ζερβού, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρη, του υπ. του ΕΒΕΔ Σ. Γιαλλίζη και του τοπ. συμβούλου Μ. Γιωργαλλή.

Διαφωνία σημειώθηκε στην πρόταση του Δημάρχου Γ. Κυρίτση να μετεγκαταστεθεί το εσπερινό σχολείο στην Κω καθώς όπως τόνισε είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να φοιτήσουν σε αυτό αλλά δεν το κάνουν λόγω της απόστασης.

Την κάθετη διαφωνία τους εξέφρασαν αμέσως η Ι. Ρούφα και ο Μ. Γιωργαλλής τονίζοντας ότι πρέπει να μείνει στο Πυλί (στο κέντρο του νησιού) μιας και εξυπηρετεί παιδιά από όλο το νησί.

Πάντως οι δυσκολίες είναι αρκετές, όπως για παράδειγμα ότι στο υπάρχον σχολείο αναγκάζονται να κάθονται μαθητές (μεγάλοι σε ηλικία) σε θρανία που είναι φτιαγμένα για παιδιά δημοτικού…

Τέλος, πολλές οι ευχές για καλή δύναμη και καλή πρόοδο στους μαθητές του εσπερινού γυμνασίου & λυκείου Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ