18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να τον κάνεις τον καρδιολόγο καλέ μου άνθρωπε όταν μας τύχει ένα έμφραγμα και δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο;;;

    Πρέπει να συνηθίσεις σε προγραμματισμό εμφράγματος, εγκεφαλικού και τροχαίου ατυχήματος. Όσο για ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Κάπτεν Ηλία τον ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρο που όλο γιατρούς διορίζει και γιατρούς δεν βλέπουμε κάνε υπομονή μέχρι τον Μάιο που θα πάνε πολιτικά ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ.

      • Φάε ζωντανό κουτόχορτο από τον ΨΕΥΤΗ, ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠρΑ. Θα πάρεις λιγούρη και βοήθημα ηλιθιότητας στις εκλογές του 2018

        Κάτι τέτοιο φανατισμένα βόδια μας έφεραν το πρόγραμμα της ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ με το 3ο & 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και την νησιωτικότητα με ΦΠΑ 24 %. Βρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

      • Οτι εχεις και δεν εχεις σημερα ,οτι βλεπεις γυρο σου,οτι δικαιοματα εχεις,οτι εισαι ελευθερος οφηλοντε αποκληστικα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Τι δεν καταλαβαινεις?Με αρριστερους θα εισουνα στη καλυτερη σαν Αλβανια και Σκοπια και στη χειροτερη….Συρια και πρωην Γιουγκοσλαβια.Επιτελους ξυπνα.

  2. Τώρα καταλαβαίνω τι πάει να πει νησιωτικότητα κατά ΣφΥΡΙΖΑ και Καματερό... Μας κατάντησαν οι φασιστοαριστεροί αλήτες ετοιμοθάνατους.

    Εύχομαι ότι έτυχε σε σένα ταλαίπωρε αναγνώστη να μην το δοκιμάσουν σε δικό τους άνθρωπο οι ανίκανοι πολιτικοί της κωλοτούμπας που ίσως και να τους ψήφισες για δοκιμή γιατί τότε θα καταλάβουν οι ανίκανοι να στελεχώσουν τα ασθενοφόρα με γιατρούς και νοσηλευτές… τι τραβάει ο απλός πολίτης..

      • Ρε ο σύλλογος τι να κάνει ? να βγάλει κονδύλια η να κάνει νόμους . Ηλίθιοι είναι και οσοι δουλεύουν ακόμα μέσα Ήταν πριν ενας πολύ καλος καρδιολόγος και τον αναγκάσανε να φύγει γιατί μονος έπρεπε να κρατήσει πρωί βράδυ μια κλινική. Απηύδησε και έφυγε και ο καινούριος αν έρθει και είναι μονος λίγο θα μείνει. Και αυτοί που είναι μέσα ειναι χαζοί αφού εξω βγάζουν τετραπλάσια ήδη ενας καλός παλιός ορθοπεδικός έφυγε και κανένας δεν λεει τίποτα . Μετα ολο προσλήψεις και ψέματα μας γέμισαν και οι ψευτοευαίσθητοι .

  3. να χαρώ το νησί του Ιπποκράτη .. που το μόνο που σας νοιάζει των δημοσιογράφων κτλπ , είναι τα εισιτήρια που γίνονται κράτηση για Κω .. η Υγεία ???

  4. Πασοκ και Ν.Δ. 40 χρόνια, που λέει ο ανώνυμος – φερέφωνο του γιδοβοσκού μάλλον, δίνανε και κάτι παραπάνω για να έρθουμε οι γιατροί στα νησιά… Τώρα με πρώτη φορά φασιστερά, αν μας ξαναδείτε σε νησί, γράψτε μου. Αφού ο γιδοβοσκός τραμπούκος νταλικέρης Κοτοπολάκης, ντροπή για την ιατρική επιστήμη, το θέλει έτσι, αναχωρούμε για άλλες παραλίες του εξωτερικού. Καλή τύχη σε όσους απομείνουν και καλό βόσκημα στους ψηφοφόρους του Πινόκιο.

  5. Τίποτα δεν κανουν δεν ιδρώνει κανενός το αυτί ολα στην τύχη να βγουν να πουν την αλήθεια ο σύλλογος των νοσηλευτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ