Η εκδίκηση της ερωμένης – Εφιαλτικές ώρες για τη γυναίκα και την κόρη επιχειρηματία

0
1514

Η Ρωσίδα ερωμένη Βρετανού επιχειρηματία σχεδίασε εκδικητική ληστεία σπίτι του μετά τον χωρισμό τους. Η Karine Solloway ήταν ο εγκέφαλος της ληστείας στο σπίτι του Robert McKenrick στο Alderley Edge. Η γυναίκα και η κόρη του επιχειρηματία έζησαν εφιαλτικές στιγμές. Τις κρατούσαν δεμένες για ώρες.

Η ερωμένη του επιχειρηματία

Η Karine, όπως ισχυρίζεται, είχε δανείσει στον επιχειρηματία 850.000 λίρες κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους. Μετά την εισβολή των δραστών σπίτι του επιχειρηματία, η σύζυγός του Priya και η 17χρονη τότε κόρη του Scarlett υποβλήθηκαν σε δοκιμασία τεσσάρων ωρών.

Η σύζυγος του επιχειρηματία

Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι του με κοσμήματα αξίας 100.000 λιρών και επώνυμα προϊόντα. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν δεμένες με καλώδια. Τους είχαν καλυμμένα μάτια και αυτιά και απείλησαν τις ζωές τους.

Η κόρη του επιχειρηματία

Τα υπέρογκα δανεικά και η εκδίκηση της ερωμένης

Η 58χρονη Karine Solloway βρέθηκε ένοχη για συνωμοσία από δικαστήριο του Chester. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια του δεσμού τους είχε δανείσει στον επιχειρηματία περίπου 850.000 λίρες για να πληρώσει τις ταχέως αυξανόμενες νομικές του δαπάνες.

Ο επιχειρηματίας έδωσε τέλος στη σχέση τους το 2013. Τότε η Karine Solloway έγινε εμμονική για να πάρει τα λεφτά της πίσω. «Ήταν πικρό. Της είχε υποσχεθεί παιδιά και ότι θα άφηνε τη γυναίκα του για εκείνη». Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Karine γνώρισε έναν πρώην στρατιωτικό. Ήταν αυτός που ενορχήστρωσε τη ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία.

Πηγή: Dailymail

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ