ΒΙΝΤΕΟ: Έναρξη λειτουργίας του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Β’βάθμιας στο Πλατάνι

4
1505
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ/video -ρεπ. Δημοτική Τηλεόραση Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικα καποιο εγγραφο επισημο δεν υπαρχει.Τελικα που παμε σαν κοινωνια?οι γονεις σιωπουν ζερβος-κυριτσης βολεύονται.τον βακουφ εισπρατει.ολα ομορφα και τακτοποιημένα.

  2. ποιος θα υπογραψει για ένα ακινητο του 1920 με τον σεισμο του 1933 στην πλατη με τον σεισμο του 2017 με μια καθιζηση,με μια ανακοινωση πως το κτηριο είναι ακαταλληλο για σχολειο από τις τεχνικες υπηρεσίες,χωρις μελετες και χωρις καποιον υπευθυνο να το υπογραφει.Κωοι εχετε ότι σας αξιζει για δημαρχο,για εκπαιδευτηριο αλλα λυπάμαι που δεν εχετε απαιτησεις για το καλυτερο γι αυτά τα παιδια.Λυπαμαι.

    • Το ότι έχει δύο σεισμούς 6.7 ριχτερ στην πλάτη (1933 και 2017), δεν λέει κάτι για την αντοχή του; Όλοι εδω μέσα γίνανε ειδικοί.

      • Αγαπητέ μου οιντεζνικες υπηρεσίες του δημου το εκριναν ακατάλληλο το 2009 και γι αυτο έκλεισε.Το Νοεμβριο του 2017 ξανα άνοιξε ως ειδικο σχολείο και εγω ρωτάω.
        Υπαρχει κάποιος επισημα να μας πει τι εργασιες εγιναν απο ποιες μελέτες και αν το σχολειο χαρακτηρίστηκε ως κατάλληλο.Τοσο απλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ