«Βόμβα» Τσελέντη για το φονικό σεισμό στην Κω (vid)

1
9146

Τη στιγμή που η Κως μετρά τις πληγές της μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, εμφανίστηκε τη Δευτέρα (24/07/2017) ανήσυχος για τη μετασεισμική ακολουθία που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Τσελέντης σημείωσε πως ύστερα από έναν τόσο δυνατό σεισμό, είναι απόλυτα λογικό να περιμένουμε μια αρκετά ισχυρή μετασεισμική ακολουθία.

Ωστόσο, ο σεισμολόγος υπογράμμισε: «Ο μεγαλύτερος μετασεισμός που έχουμε καταγράψει έως τώρα ήταν 4,7 Ρίχτερ. Ωστόσο, εκτιμώ πως θα έχουμε και ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Δείτε αναλυτικά στο Newsbomb.gr τι δήλωσε ο κ. Τσελέντης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και αυτός παίζοντας το παιχνίδι των δημοσιογράφων και της δημοσιότητας τα λέει όπως θέλουν. Τον κάλεσαν στο κανάλι επειδή είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα του μετασεισμού. Τους άλλους που λένε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα τόσο μεγάλου μετασεισμού δεν τους κάλεσαν. Δεν είπε πχ ότι υπάρχει μια πιθανότητα 2% να έχουμε μεγάλο μετασεισμό, δεν ανέφερε καθόλου το πόσο πιθανό είναι, απλά ότι υπάρχει η πιθανότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ