ΑΝΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ένα πρωτότυπο Event Μakeover σε συνεργασία με την φωτογραφική ομάδα “Μakos”

0
1490

Το Event «Calendar Makeover», πραγματοποιήθηκε στην Anko academy τέλος Απριλίου και είχε ως πρωταγωνιστή το Facepainting, όπου οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής του Ι.ΙΕΚ, ταξιδεύοντας χρωματικά στις εποχές του χρόνου, με παιχνίδι το χρώμα και τη διάθεση για δημιουργία μεταμόρφωσαν 12 μοντέλα στους 12 μήνες του χρόνου.

Κάθε μοντέλο αναπαράστησε έναν μήνα του χρόνου συνδυάζοντας το κατάλληλο μακιγιάζ, χτένισμα και ενδυμασία υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Make up artist κας. Κωνσταντελλάκη  Δέσποινα και του κομμωτή κου. Κυπραίου Άγη.

 


Για τις ανάγκες του event δημιουργήθηκε σκηνικό φωτογραφικού studio στη σχολή, όπου η φωτογραφική ομάδα “Makos” αποτύπωσε τα πορτραίτα των κοριτσιών, που συμμετείχαν ως μοντέλα, με ενδιαφέρουσες οπτικές ο καθένας τους.

 

 

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικές φωτογραφικές και στυλιστικές αναπαραστάσεις. Για μια ακόμη φορά οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Αnko πρωτοτύπησαν με τις ιδέες τους, την διάθεση τους, την προσωπική τους εργασία αλλά και συνεργασία όλων, παράγοντας ένα εξαίρετο ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο αναδεικνύει την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών τη σχολής και τις επαγγελματικές ικανότητες που αναπτύσσουν οι σπουδαστές μας.

 

 

Στα back stage του event παρευρέθησαν σπουδαστές και καθηγητές της σχολής απολαμβάνοντας το υπέροχο θέαμα  που για πρώτη φορά οργανώθηκε και θα καθιερωθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές, καθηγητές και φωτογράφους.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του γνωστού φωτογράφου Makos για τις εξαιρετικές φωτογραφίες των πορτραίτων.

Επίσης, ευχαριστούμε τον καθηγητή κ. Ζλακώνη και την ομάδα των Βarista για την περιποίηση των καλεσμένων και τον pastry chef κ. Σαββή με το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής για τα εδέσματα που προσφέρθηκαν.

Σπουδές στην Anko www.anko.edu.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ