12 μετανάστες από Ρόδο & Καστελλόριζο απόψε στο Hot spot Κω

7
2243

12 μετανάστες (7 από Ρόδο και 5 από Καστελλόριζο) έφερε απόψε στιε 21:30 το ειδικά ναυλωμένο για αυτό το σκοπό Blue star Πάτμος, στο λιμάνι της Κω.

Από ‘κει παρελήφθησαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, συνοδεία αστυνομικής δύναμης και οδηγήθηκαν στο Hot spot Κω.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

    Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται οι γκάου του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι τα γκαβά τι κατάφερε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ.

  2. H ΚΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ.ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????????

  3. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ . ΚΑΙ ΝΑΥΛΩΝΕΙ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

  4. Ρε πάει καλά αυτή η κυβέρνηση? Τι ηλιθιότητες πληρώνει αυτός ο λαός. Για 12 μετανάστες ναυλώσανε ολόκληρο καράβι?????
    ΟΧΙ ΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?
    Δηλαδή αν ναυλώνανε κανένα μικρότερο, τι φοβόντουσαν μηπως και ταλαιπωρηθούν στο ταξίδι? ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ , ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΑΔΕΣ!
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ…..! ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

  5. και ασφαλώς δε ναυλώθηκε ολόκληρο blue star για να μετακινηθούν 12 άτομα….αν είναι δυνατόν!!!!! δρομολόγιο κανονικό εκτελούσε το συγκεκριμένο!!!! ας μπει κάποιος στη σελίδα της blue star για του λόγου το αληθές!!!!!

  6. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!!!!!!!!!!!ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ