Σάλος στη Ρόδο με τιμωρίες καθηγήτριας! Τους έβγαζε τα φρύδια και τους έδενε τα χέρια

5
1852

– Πειθαρχική έρευνα σε βάρος καθηγήτριας Γυμνασίου, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού
– Γονείς την καταγγέλλουν για διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους τιμωρίας
– Το… άσεμνο σχόλιο που έκανε σε φωτογραφία που ανήρτησε μαθητής της στο Facebook

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Ρόδο οι καταγγελίες γονέων μαθητών της Γ’ Γυμνασίου σε βάρος καθηγήτριας, η οποία εργάζεται σε σχολείο στη δυτική πλευρά του νησιού.
Ήδη, είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατικής”, καταγγέλλουν την καθηγήτρια ότι χρησιμοποιεί διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους “τιμωρίας” των μαθητών της. Συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι και σε μια άλλη περίπτωση να έδεσε τα χέρια άλλων, πίσω από τις καρέκλες στην τάξη.
Επιπλέον, υπέπεσε στην αντίληψη της διεύθυνσης του σχολείου το γεγονός πως η ίδια, έκανε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook.
Μαθητής ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του.
Η καθηγήτρια φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία να του έγραψε “ωραίο βρακί”, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε γονείς.

Η διεύθυνση του σχολείου, όταν πληροφορήθηκε την συμπεριφορά της καθηγήτριας προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με την σειρά της στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι κάποιου τύπου πρωταπριλιάτικο αστείο κι αυτό ή όντως θέλετε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν παιδιά γυμνασίου που κάθονται να τους βγάλει τα φρύδια μια μεσήλικη καθηγήτρια?

  2. Αλλά να προκαλεί ανησυχία στους γονείς το σχόλιο οποιουδήποτε και όχι ότι το παιδί τους ανεβάζει φωτογραφίες με τα εσώρουχα, πώς σας φαίνεται;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ