ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Τα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου-ΚΥ Κω στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «ΣΚΑΪ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

14
4969

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Η χθεσινοβραδινή εκπομπή «ΣΚΑΪ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» ταξίδεψε στην Κω και κατέγραψε τα χρόνια προβλήματα ενός νοσοκομείου που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως Κέντρο Υγείας

Μια αυτοψία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιχειρούν οι «Ιστορίες» με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στη Γερμανία και συναντά μερικούς από τους 18.000 έλληνες γιατρούς που εγκατέλειψαν τη χώρα την οκταετία της κρίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν νέοι που έφυγαν για να κάνουν την ειδικότητά τους ή πήγαν ως ειδικευμένοι, αναζητώντας ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας σε πιο εξελιγμένα συστήματα υγείας. Στη συνέχεια επιστρέφει στην Αθήνα κι επισκέπτεται τον Ευαγγελισμό, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, καταγράφοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γήρανση του ιατρικού προσωπικού, ενώ ταξιδεύει στην Κω και καταγράφει τα χρόνια προβλήματα ενός νοσοκομείου που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως Κέντρο Υγείας. Ακόμη, στις «Ιστορίες» μιλάει αποκλειστικά ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και προαναγγέλλει το πώς θα συνδυαστούν οι αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα με τις αλλαγές στο σύστημα αξιολόγησης. Ιστορίες με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου.

Συνεχίζουν να στελεχώνονται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα Νοσοκομεία της Δωδεκανήσου.

Στην πρώτη ομάδα προκηρύξεων, για μόνιμους γιατρούς στο ΕΣΥ, 156 θέσεων (από το σύνολο των 2.000 που έχουν εγκριθεί για το 2017), προβλέπονται:

Δύο (2) θέσεις Παθολογικής Ογκολογίας για το Νοσοκομείο της Ρόδου
Μία (1) θέση Αναισθησιολογίας και μία (1) θέση Παθολογίας για το Νοσοκομείο Κω και
Μία (1) θέση Αναισθησιολογίας για το Νοσοκομείο Καλύμνου.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αστείο της εκπομπής, κατηγόρησαν οι συνδικαλιστές ότι υπάρχει μόνο μία βάρδια για το ασθενοφόρο 7-15 το απόγευμα...

    Και απαντώντας ο βολεμένος και διορισμένος από τον ΣφΥΡΙΖΑ Νεκτάριος δήλωσε… «έχουμε και δεύτερη βάρδια με αποσπαμένο για 2 μήνες οδηγό»… Φυσικά ο Θεός να μας έχει καλά να μην χρειαστεί ασθενοφόρο το βράδυ. Τότε η μεταφορά γίνεται μόνο σε καρότσα αγροτικού ή με νεκροφόρα.

  2. Φυσικά μετά την ξεφτίλα της αριστερής κυβέρνησης για την υγεία στην Κω θα βρέξει εξαγγελίες για γιατρούς και νοσηλευτές...

    Θα ακούτε όλο πιο συχνά για ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ και πολλές υποσχέσεις για την λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΊΑΣ στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και όλα αυτά λίγο πριν ο τοπικός Μαυρογιαλούρος βουλευτής μιας χρήσης ψηφίσει στα τέσσερα το ΝΈΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    • ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΤΕΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΑ.

  4. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΠΟΣΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΥΣ?

  5. ηρθαν οι κατευθηνομενες συστημικες …..ανες να κανουν εκπομπη λες και το νοσοκομειο εφτασε να γινει ετσι σε δυο η τρια χρονια τοσα χρονια…… ποιος ?ο τσιμας και η εταιρα του μπακογιαννη ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ