Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητείται ο δεύτερος
Τσαντάκιας» χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής στην Κω, και αφαίρεσε την τσάντα ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου, που περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας, το κινητό της τηλέφωνο και 40.000 ευρώ!
Η κλοπή έγινε στη συμβολή των οδών Βερροιοπούλου και Εθνικής Αντιστάσεως.
Πιο συγκεκριμένα, το θύμα οδηγούσε το όχημα της, και όταν μείωσε ταχύτητα, ο δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, και άρπαξε την τσάντα της 63χρονης.
Στη συνέχεια ο κλέφτης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργό του και εξαφανίστηκαν στα σοκάκια της πόλης.
Η γυναίκα έντρομη ενημέρωσε την αστυνομία, έγινε μεγάλη κινητοποίηση αλλά οι δράστες δεν βρέθηκαν. Κλιμάκιο της Ασφάλειας αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ίσως να έχουν καταγράψει τους δράστες και την μηχανή που επέβαιναν.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα μέλη της συμμορίας γνώριζαν ότι η 63χρονη γυναίκα, μετέφερε με το όχημά της το μεγάλο χρηματικό ποσό και τα κοσμήματα, και γι΄ αυτό την λήστεψαν όταν έκοψε ταχύτητα στη διασταύρωση στο κέντρο της πόλης.
πηγή www.vradini.gr
Εάν δεν λυθεί το θέμα άμεσα θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια ξενοφερτα περιστατικα
Γιατί τόσα πολλά μετρητά στην τσάντα; Ακόμα και για τα κοσμήματα δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι σε κάποιο ασφαλές μέρος. Η κυρία θα τα πήγαινε σπίτι της για ασφάλεια; Το πιο πιθανό είναι οι δράστες να μην είναι από την Κω.
Εμείς που κόβουμε τιμολόγια και όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω τράπεζας τι είμαστε δηλαδή?
…..(αλλοδαποί) Αυτά είναι τα αποτελέσματα!
Έλληνα .τον ένα τον έπιασε η αστυνομία.
Ο κλέφτης έκλεψε κλεμμένα.Αδιαφορο.Τα νόμιμα είναι στις τράπεζες.
αυριο θα ειναι εξω!