Το κρασοτύρι ΓΙΑΝΝΟΥ της Κω διακρίθηκε και είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά του κόσμου

7
7444
Το κρασοτύρι ΓΙΑΝΝΟΥ της Κω διακρίθηκε και είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά του κόσμου!
Στο Kos tv, μίλησε ο επιχειρηματίας και τυροκόμος Παναγιώτης Γιάννου αλλά και ο πατέρας του , ιδρυτής της επιχείρησης Νίκος Γιάννου, για την αγάπη και το μεράκι τους που έφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο τοπικό προϊόν.
Ο Παναγιώτης Γιάννου, ανέφερε πως αποτελούν το μοναδικό πιστοποιημένο τυροκομείο του τόπου μας και πως γενικά τα προϊόντα της Κω (μέλι, κρασί,τυρί), δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα της Ελλάδας.
Πρόσθεσε πως οι καταναλωτές αλλά και οι επιχειρηματίες μας, είναι καλό να στηρίζουν τα προϊόντα μας, μιας και κάτι τέτοιο βοηθά την τοπική οικονομία.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΓΕ Παναγιώτη, Πάμε δυνατα! Συγχαριτήρια!! Πάμε να τους φάμε !! Να φέρω κιάλλα κρασοτύρια εδω στην ξενιτιά, αλλά και φρέσκια (μαλακιά) μυζίθρα…..

  2. Πολλά συγχαρητήρια, Παναγιώτη!!! Όλα σας τα προϊόντα είναι πολύ ποιοτικά και γευστικά! Να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι! Μπράβο σας!!

  3. Και ακριβότερο από την παρμεζάνα (Parmigiano Reggiano) στα τοπικά σούπερ μάρκετ. Να τα λέτε και αυτά!! Το κάνω δημόσια το παράπονό μου κ. Γιάννου… Τοπικό τυρί είναι… Έλεος..

  4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
    ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Α Ξ Ι Ο Ι !!!!!!!!!!

  5. Μπράβο Παναγιώτη, φυσικά και στον μπαμπά σου,πολλά συγχαρητήρια,μας κάνεις υπερήφανους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ